Επισκευές στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης 100,6

Επισκευές στον πομπό του δημοτικού ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης 100,6 πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους δυο μήνες από τη Δημοτική Επιχείρηση. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις στη Διαύγεια, το κόστος της επισκευής του πομπού στο κέντρο εκπομπής Καρά Τεπέ ανήλθε στα 3.600 ευρώ. Η επισκευή περιλάμβανε μέρη ηλεκτρονικών λυχνιών, ηλεκτρικών ανιστάσεων, ροοστατών, ποτενσιόμετρων και ολοκληρωμένοων κυκλωμάτων. Σύμφωνα με αναφορές λήψεις στο satleo forum, η εκπομπή του σταθμού είχε διακοπεί από τις 5 μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, ενώ προβλήματα λήψης και έντασης σήματος είχαν αναφερθεί και τους προηγούμενους μήνες. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προβλέφθηκε και η δέσμευση επιπλέον ποσό, προκειμένου να διασφαλιστεί η άμεση αποκατάσταση πιθανής απρόβλεπτης βλάβης, πριν την έναρξη του νέου προγράμματος.

Επίσης η δημοτική ραδιοτηλεόραση έδωσε ένα αντίστοιχο ποσό προκειμένου να συντηρήσει τη μονάδα εξωτερικών μεταδόσεών της, ενώ προέβη στην πρόσληψη ενός ηχολήπτη/μουσικού παραγωγού με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια ανέργους (55+), καθώς όπως αναφέρεται ήταν επείγουσα ανάγκη.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός λειτουργεί τα τελευταία χρόνια ως "εθελοντικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης", με τη συμμετοχή ΜΚΟ και συλλόγων της πόλης. Στην ανακοίνωση της ΔΕΠΘΕ αναφέρεται η έναρξη νέου προγράμματος, οπότε αναμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει εξέλιξη στο πρόγραμμα του σταθμού με τη νέα διοίκηση.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news