Το πρωτάθλημα του Stoiximan στον Sport24 Radio

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η ώρα για να μάθουμε ποιος εκ των Ολυμπιακού ή Παναθηναϊκού θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην  έφτασε και είναι στον Sport24 Radio 103,3 όπως και η 5η αγωνιστική των play off της Super League και η… αντίστροφη μέτρηση της Stoiximan.gr Football League. Η δράση ξεκινάει στις 17:00 και την 32η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και τις αναμετρήσεις: Άρης – Απολλών Σμύρνης, Τρίκαλα – Λαμία, Πανελευσινιακός – Καλλιθέα, ΟΦΗ – Σπάρτη, Καλλονή – Παναιγιάλειος, Αχαρναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας, Κισσαμικός – Αγροτικός Αστέρας και Πανσερραϊκός – Αιγιανιακός.

Στις 18:15 ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στο “Απόστολος Νικολαΐδης” τον Πανιώνιο, για την 5η αγωνιστική των play off της Super League. Στην μετάδοση ο Μπάμπης Τσιμπίδας. Στις 20:30 η ΑΕΚ παίζει με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Στο μικρόφωνο ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Στις 18:00 ξεκινάει η δράση στα παρκέ της  Stoiximan.gr Basket League, αρχικά με το πρώτο ματς ΑΕΚ – Άρης για τις θέσεις 3-4, με την μετάδοση να κάνει ο Βαγγέλης Πάτας.

Στις 21:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods στον 1ο τελικό της  Stoiximan.gr Basket League! Από το “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” μεταδίδει ο Σπύρος Καβαλιεράτος και ο Γιώργος Οικονόμου

Από το στούντιο από τις 17:00 έως τις 22:00 τη δράση σε… παρκέ και χόρτο συντονίζουν Δημήτρης Σκούρτας και Σπύρος Κοντός, ενώ αμέσως μετά δράση αναλαμβάνει ο Νίκος Συριώδης, ο οποίος συλλέγει ρεπορτάζ και δηλώσεις, με το σχόλιο να #paizeidynata στους 103,3!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, Ηρακλής Αντύπας, Κώστας Γκόντζος και Άκης Γεωργίου ανοίγουν τις γραμμές και σας περιμένουν στο 210-6076000, με τον Σωτήρη Γεωργίου να παίρνει την σκυτάλη

 

Save

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news