Sophisticated & british format για τον Republic. Από Σεπτέμβρη εκπομπές

Με ανακοίνωση του ο όμιλος Ανδρώνη (Metromedia Group) έρχεται να διευκρινήσει τα σχέδια για τον Republic Radio, απαντώντας στα ερωτηματικά που δημιούργησε η αιφνίδια αλλαγή ραδιοφωνικού προγράμματος την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, Ο ραδιοσταθμός θα κινηθεί στο μουσικό ύφος του Sophisticated & British music format. Ο Republic 100.3 θα βρεθεί σε μια παρατεταμένη θερινή σεζόν χωρίς ραδιοφωνικούς παραγωγούς (zero talk) για 4 μήνες, ως τα τέλη Αυγούστου και από αρχές Σεπτεμβρίου θα αποκτήσει νέο πρόγραμμα. «Η διοίκηση του Metromedia Group σας ενημερώνει ότι έχει προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του ραδιοφωνικού σταθμού του ομίλου Republic 100,3. Νέα ομάδα έχει ήδη αναλάβει την αναδιάρθρωση του Republic 100,3 σε επίπεδο playlist αλλά και σε επίπεδο εκπομπών. Το όνομα του σταθμού δεν αλλάζει.»

Η απάντηση του ομίλου έρχεται μετά από την ανησυχία που προέκυψε από την διακοπή των εκπομπών, η οποία εκφράστηκε μέσα από δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο. Επίσης αρκετά αρνητικά σχόλια δημοσιεύτηκαν στην σελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού στο Facebook. Κάποιοι μάλιστα ακροατές παραπονέθηκαν ότι οι διαχειριστές της σελίδας αφαίρεσαν τα αρνητικά σχόλιά τους από την σελίδα. Η απάντηση ωστόσο από τους υπεύθυνους της σελίδας είναι ότι διαγράφηκαν μόνο υβριστικά σχόλια και κανένα αρνητικό σχόλια δεν λογοκρίθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση των παραγωγών που διαμαρτύρονται για την αντιμετώπιση του ραδιοφωνικού σταθμού ως προϊόντος, εμφανίστηκε την περασμένη Παρασκευή στην ιστοσελίδα του σταθμού πιθανότατα από τους απερχόμενους παραγωγούς, για να αποσυρθεί ωστόσο στην συνέχεια πιθανότατα από τη νέα διεύθυνση.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Ποιος κάθεται και τα σκέφτεται αυτά; Sophisticated και British; Πρώτη φορά μαθαίνω ότι υπάρχει τέτοιο ραδιοφωνικό "format". Δηλαδή ό,τι είναι Βρετανικό είναι και sophisticated; Δεν πάμε καλά.

Εγγραφή στο all greek radio news