Βίαιο επεισόδιο μεταξύ ραδιοφωνικών παραγωγών στον Σπορ FM

Πολύ κακό το κλίμα εντός του Σπορ FM, με τα επεισόδια διαπληττισμού μεταξύ των συντελεστών να πληθαίνουν. Άλλο ένα περιστατικό φαίνεται να εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού. Δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί,  ο ένας ήταν στον αέρα και ο άλλος μόλις είχε μπει στο σταθμό, τσακώθηκαν πολύ άσχημα μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας βρισιές και μπουνιές και αναγκάστηκαν να μπουν στη μέση άλλοι παραγωγοί για να τους χωρίσουν, όπως διέρρευσε το απόγευμα σε πολλές αθλητικές ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα.

Τις περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό βρίσκουμε στην ανταγωνιστική ιστοσελίδα Sport24, "Το απόγευμα ο Άρης, έχοντας στα χέρια τυπωμένο ένα postάρισμα κάποιου στο Facebook που ήταν υβριστικό εναντίον του, ζήτησε εξηγήσεις από τον Μπάμπη ο οποίος είχε κάνει like (!) στην εν λόγω ανάρτηση που μιλούσε για την «τριάδα της αρπαχτής», τον Βασίλη, τον Γιώργο και τον μαινόμενο Άρη.  Οι εκφράσεις που αντάλλαξαν οι δύο τους δεν μπορούν να μεταφερθούν αλλά ήταν επιεικώς του δρόμου («θα σε γα… ρε μ…» και άλλα συναφή). Στην κουβέντα παρενέβη με άγριες διαθέσεις και ο ηχολήπτης γιος του Μπάμπη, Χάρης, αλλά ευτυχώς η συμπλοκή δεν συνεχίστηκε ύστερα από, κοπιαστική, παρέμβαση τρίτων."

Δεν είναι το πρώτο φραστικό επεισόδιο μεταξύ ραδιοφωνικών παραγωγών του Σπορ FM. Τον Ιανουάριο είχαμε διαπληττισμό on air μεταξύ Βασιλαρά και Σούτου, που οδήγησε στην παραίτηση του τελευταίου, ο οποίος άφησε αιχμές για την πολιτική του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ αντίστοιχα περιστατικά με ένταση υπήρχαν και πέρσι.

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα έχει χαλάσει πολύ από τότε που ανέλαβε το ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιάννης Αλαφούζος. Το Kontra.gr αποδίδει τα νεύρα στην «πίεση, τη νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί πλέον στον σταθμό, αλλά και το... διοικητικό κενό. Όπως είναι λογικό, το συμβάν σόκαρε τους υπόλοιπους στον ΣΠΟΡ FM, στον οποίο επικρατεί μία χαώδης κατάσταση σχετικά με το "παλιό" και το "νέο", ενώ αναπάντητο παραμένει το ρητορικό ερώτημα "ποιος κάνει κουμάντο εδώ;"

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news