Σπορ FM: τσακωμός στον αέρα και παραίτηση Σούτου

Παιραιτήθηκε τελικά από τον Σπορ FM ο ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Σούτος. Η παραίτηση ήρθε μία εβδομάδα μετά τη διαφωνία που είχε με τον συμπαραγωγό του Νικόλα Βασιλάρα στον αέρα, κατά τη διάρκεια εκπομπής. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού που βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα στην εκπομπή του Νικόλα Βασιλάρα, χρησιμοποίησε αρνητικά σχόλια για τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Ο Νικόλας Βασιλάρας απάντησε στον ακροατή μεταδίδοντας αμέσως τον ύμνο του Παναθηναϊκού εν είδη ειρωνίας.

Τον ύμνο άκουσε, ενδεχομένως αποσπασματικά ο άλλος ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Σούτος. Τα πράγματα περιεπλάκησαν όταν προσπάθησε να το διακωμωδήσει από τη δική του εκπομπή μεταδίδοντας άλλους ύμνους, κάτι που όμως προκάλεσε την οργή του Βασιλάρα, που όντας στο αυτοκίνητο τηλεφώνησε εκνευρισμένος για να ζητήσει το λόγο. Ωστόσο, παρότι ο Βασιλάρας ήξερε ότι βρίσκονταν στον αέρα, υπήρξε ιδιαίτερα προσβλητικός προς τον Σούτο, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως "αν δεν ξέρεις δεν θα μιλάς για τον Παναθηναϊκό και για μένα, θα μιλάς μόνο για τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα". Ο Σούτος απολογήθηκε, προσπάθησε να τον κατευνάσει και διευκρίνησε ότι ουδέποτε αναφέρθηκε στον πρώτο και τέτοιες συζητήσεις δεν πρέπει να γίνονται στον αέρα.

Τόσο ο Σπορ FM όσο και ο Χρήστος Σούτος προσπάθησαν να υποβιβάσουν το ζήτημα. "Η οικειοθελής αποχώρηση μου από το sport-fm δεν έχει καμία απόλυτως σχέση με την διεύθυνση ή την ιδιοκτησία του σταθμού ούτε με προσωπική κόντρα με κάποιον από τους άλλους παραγωγούς, όχι τουλάχιστον από δικής μου πλευράς. Αφορά ξεκάθαρα την διαφορά φιλοσοφίας στη διαχείριση των εκπομπών επικοινωνίας που υπηρέτησα για έξι και πλέον συναπτά έτη." Ωστόσο η αλληλουχία των γεγονότων είναι ξεκάθαρη και δεν μπορούμε παρά να βγάλουμε τα σχετικά συμπεράσματα.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news