Ο Ερωτικός κληρώνει μια προσθετική στήθους

Αντίστοιχες προσφορές έχουν συζητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, και το "ερωτικό" ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αυτή τη φορά είναι συγκεκριμένο. Σε συνεργασία με την κλινική "Γένεσις" της Θεσσαλονίκης κληρώνει μια προσθετική στήθους για μια από τις ακροάτριές του. Η προσφορά περιλαμβάνει χειρουργείο αυξητικής μαστών με ενθέματα από Καταξιωμένο Πλαστικό Χειρουργό, με μονοήμερη νοσηλεία στην κλινική, χειρουργικά έξοδα και έξοδα αναισθησιολόγου και κόστος ανατομικών ενθεμάτων. Η προσφορά του ραδιοφωνικού σταθμού δεν περιλαμβάνει έξοδα επιπλέον νοσηλείας ή επιπλέον απαιτούμενες παρεμβάσεις.

Σύμφωνα με την προσφρά, η αποδέκτης της προσφοράς πρέπει να είναι υγιής, μη καπνίστρια, ηλικίας από 18 έως 55 ετών, χωρίς προβλήματα υγείας, με πρόσφατη μαστογραφία ή υπερηχογράφημα αρνητικό σε ευρήματα, η οποία μπορεί να δεχθεί γενική αναισθησία, χωρίς πρόβλημα.  Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα ΖΩΝΤΑΝΑ από τη συχνότητα του ραδιοφωνικού σταθμού Ερωτικός 94,8. Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να δηλωθεί μέσω της ιστοσελίδας του Ερωτικού.

Η προσφορά του Ερωτικού χωράει πολύ συζήτηση, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια αυξάνεται η κριτική ενάντια στα γυναικεία πρότυπα "θηλυκότητας". Μέσω των απαιτήσεων από την εμφάνιση τους, οι γυναίκες υφίστανται καταπίεση και τις φτάνουν συχνά σε σημείο να αισθάνονται άβολα με το σώμα τους. Γι' αυτό και η στάση του Ερωτικού εμπεριέχει μια αντίφαση, αφού σαν ραδιόφωνο μέσω των μουσικών του έχει επενδύσει "στο συναίσθημα", ωστόσο ξαφνικά αναπαράγει τέτοιου είδους πρότυπα.  Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί περισσότεροι ακροατές και ακροάτριες θα προτιμούσαν δώρα από ένα ανθοπωλείο.

Οι αντιδράσεις των ακροατών μέσω της σελίδας στο Facebook ήταν ανάμεικτες, : «Στην πραγματικότητα ο ερωτισμός εξαρτάται από το πόσο αγαπάει κανείς το σώμα του, αλλά αυτό δεν το λέμε γιατί αν δεν ενισχύσουμε την ανασφάλεια των ανθρώπων πώς θα ζήσουν οι πλαστικοί χειρουργοί, και πώς θα τους πιάσουμε πελάτες στο σταθμό μας;»  «Εγώ την συμπλήρωσα και μακάρι να κερδίσω... Οι γυναίκες με αυτό το θέμα, καταλαβαίνουν η μία την άλλη... Καλή τύχη και καλή αισθητική και ψυχολογική ανανέωση σε όποια κοπέλα κι αν τύχει...»

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news