Νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο από τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο

Ραδιοφωνικό χαρακτήρα θα έχει το νέο εγχείρημα του δημοσιογράφου Χρήστου Παναγιωτόπουλου. Μετά από 11,5 χρόνια Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, συνεχίζει τα βήματά του στη δημοσιογραφία και τα ΜΜΕ, μέσω της ιστοσελίδας aixmi.gr η οποία πλέον αποκτά το διαδικτυακό της ραδιόφωνο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια επιστροφή στο ραδιόφωνο, αφού στα πρώτα του ραδιοφωνικά βήματα είχε σταθμεύσει για δυο χρόνια στη συχνότητα του ενημερωτικού ραδιοσταθμού Flash.

Το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο φαίνεται να έχει κατ' αρχήν μουσικό χαρακτήρα, καθώς κινητοποιείται από την ανάγκη να μεταδοθούν αγαπημένα τραγούδια. Μετά από λίγες μέρες θα ενσωματωθούν και οι εκπομπές λόγου -πάντα με καλή, αγαπημένη μουσική. " Πρώτα απ’ όλα μουσική με άποψη. Και μετά, εκπομπές με άποψη. Είτε πολιτικές, είτε κοινωνικές, είτε καλλιτεχνικές. Η παρέα των φίλων και συνεργατών, που ξεκινά το Aixmiradio, έχει στόχο «όλα να γίνονται με άποψη»."

Ο Χρήστος Παπαγιωτόπουλος είναι αισιόδοξος για τη διεισδυτικότητα του νέου μέσου: "Αρκετοί υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμιά τύχη τα ραδιόφωνα στο ίντερνετ, διότι δεν μπορούν να ακουστούν στο αυτοκίνητο. Και ως γνωστόν, οι μεγάλες ακροαματικότητες στη μπάντα των FM, μέσα στο αυτοκίνητο σημειώνονται -κυρίως μέχρι το απομεσήμερο. Η δική μου γνώμη είναι διαφορετική. Πιστεύω πως μπορούμε να ακούμε ραδιόφωνο, μέσω ίντερνετ, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Άλλωστε, πολλοί το κάνουν ήδη, ιδιαίτερα από τη νέα γενιά."

Το νέο ραδιόφωνο ξεκινάει τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου από τις 7 το πρωί, από την ιστοσελίδα του aixmi.gr

άρθρα: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news