Avant premiere αποκλειστικά για τους ακροατές του easy 97,2!

Ο easy 97,2 διοργανώνει μια Avant Premiere μόνο για τους ακροατές του. Την Τετάρτη 15 Ιουλίου στις 19:30 το απόγευμα, δείτε πρώτοι από όλους τη μεγάλη Avant Premiere της ταινίας ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΑΟΣ, μόνο για τους ακροατές του easy 97,2. Ο easy 97,2 έχει εξασφαλίσει την κινηματογραφική αίθουσα 2 στο KOSMOPOLIS, Λ. Κηφισίας 73 & Πουρνάρα, Μαρούσι.

Στη Γαλλία του 17ου αιώνα, ο βασιλιάς Λουδοβίκος ήθελε να φτιάξει τους σπουδαιότερους κήπους στην ιστορία. Η Σαμπίν κι ο Αντρέ θα αναλάβουν το δύσκολο αυτό έργο αλλά η συνεργασία τους θα εξελιχθεί σε έναν απαγορευμένο έρωτα που θα ταρακουνήσει τις Βερσαλλίες. Πίσω από κάθε σπουδαία γυναίκα, βρίσκεται ένα μεγάλο πάθος. Με την βραβευμένη με όσκαρ Κέιτ Ουίνσλετ και τον γοητευτικό Ματίας Σένερτς.  Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 14/07.

Μείνετε συντονισμένοι σε όλες τις εκπομπές του easy 97,2. Στείλτε καθ' όλη τη διάρκεια των εκπομπών SMS γράφοντας, 972 κενό, το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη CINEMA και αποστολή στο 19039 (χρέωση 0,11€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και κερδίστε διπλές προσκλήσεις!

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news