ΝΕΡΙΤ: Διαγωνισμός 42.000 € για σύστημα αποστολής SMS σε ραδιόφωνο και τηλεόραση

Στη διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού με αντικείμενο την επιλογή αναδόχου για το έργο της παροχής διαλογικών υπηρεσιών γραπτών μηνυμάτων σε κινητά τηλέφωνα (SMS) προβαίνει η ΝΕΡΙΤ. Το ποσό ανέρχεται στις 42.000 ευρώ και αφορά ανάθεση των σχετικών υπηρεσιών για 2 χρόνια. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας αναζητά έναν ανάδοχο ο οποίος κατέχει την τεχνογνωσία, εμπειρία και την απαραίτητη τεχνολογική υποδομή και διαθέτει το εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να παράσχει τεχνική, λειτουργική και σχεδιαστική υποστήριξη στην ανάπτυξη των υπηρεσιών και στη λειτουργική ένταξη τους στα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα της. Ο παρεχόμενος εξοπλισμός και το λογισμικό θα πρέπει να είναι συμβατά με όσα είναι εγκατεστημένα ήδη στα Studio της ΝΕΡΙΤ.

Ο ανάδοχος θα πρέπει να έχει προϋπηρεσία παροχών SMS σε ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό, να μπορεί να διεκπεραιώνει πάνω από 500 SMS το δευτερόλεπτο (όπως για παράδειγμα από ψηφοφορίες), να διαθέτει σύστημα αναφορών με γραφική απεικόνιση και να μπορεί να καταθέσει τον πηγαίο κώδικα των εφαρμογών. Σε επίπεδο υποστήριξης ο ανάδοχος θα πρέπει να παρέχει 24ωρη τεχνικη υποστήριξη επί τόπου αν απαιτηθεί, δημιουργία υπηρεσιών για νέες εκπομπές ραδιοφώνου ή τηλεόρασης μέσα σε δύο ώρες, γρήγορη επίλυση σφαλμάτων και διαθεσιμότητα 99,9% και παράδοση μέσα στους 2 πρώτους μήνες από την κατακύρωση της σύμβασης.

Ο πρόχειρος διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Λ. Μεσογείων 432, Αγ. Παρασκευή, τη Τετάρτη 06/05/2015 και ώρα 13:00 μμ. στον πρώτο όροφο του Γ κτιρίου, γραφείο Γ9. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν στο τμήμα Πρωτοκόλλου της εταιρείας τις προσφορές τους με τον κάτωθι περιγραφόμενο τρόπο, μέχρι την ήμερα και ώρα διενεργείας του διαγωνισμού.

άρθρα: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news