Έφυγε από τη ζωή ο προϊστάμενος της ΕΡΑ Κοζάνης, Θωμάς Δημητριάδης

Έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή ο δημοσιογράφος και πρώην προϊστάμενος της ΕΡΑ Κοζάνης Θωμάς Δημητριάδης, σε ηλικία 49 ετών. Σύμφωνα με το kozan.gr υπέστη ανακοπή καρδιάς. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατέστη δυνατόν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο Θωμάς Δημητριάδης γεννήθηκε το 1965 στη Νεάπολη Κοζάνης. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1990 ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία.  Εργάστηκε σε περιοδικά, ημερήσιες εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς της Κοζάνης ως απλός ρεπόρτερ ή αρχισυντάκτης. Aπό το 1996 εργαζόταν στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Κοζάνης του οποίου υπήρξε και προϊστάμενος πριν κλείσει η ΕΡΤ με Υπουργική Απόφαση στις 11 Ιουνίου 2013. Ήταν πολυ στεναχωρημενος και αντιμετώπισε δυσκολίες μετά την αναγκαστική απόλυσή του. Συνέχισε να συμμετέχει στις δράσεις για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, τονίζοντας το μέγεθος της αδικίας που συντελέστηκε, ενώ δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει ότι ο αγώνας των εργαζομένων θα δικαιωθεί.

Έφυγε από τη ζωή στις 16 Μαρτίου 2015, λίγες ημέρες πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ.  Η κηδεία του έγινε την Τρίτη 17 Μαρτίου 2015 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κοζάνη.

 Η Ένωση Συντακτών Μακεδονίας Θράκης επισημαίνει ότι στο δημοσιογραφικό του έργο ήταν «ανήσυχος, μαχητικός, διεκδικητικός και δυναμικός, δεν δίστασε να δοκιμαστεί από νωρίς στο χώρο της ενημέρωσης όπου αφήνει μεγάλο κενό.» Συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά «τον άξιο συνάδελφο, τον οποίο χάνει πρόωρα η δημοσιογραφική οικογένεια.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news