Αγγλικό ραδιόφωνο μποϋκοτάρει σκωτσέζους μουσικούς λόγω του δημοψηφίσματος

Ένας αγγλικός ραδιοφωνικός σταθμός αποφάσισε να αποκλείσει Σκωτσέζους καλλιτέχνες από τις μουσικές λίστες του, μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, μια απόφαση που προκάλεσε περίπου 50 καταγγελίες στη ρυθμιστική αρχή Ofcom. O Bob FM της περιοχής Hertfordshire δήλωσε ότι θα παραμείνει «χωρίς Σκωτσέζους», αφαιρώντας καλλιτέχνες όπως οι Paolo Nutini, Primal Scream και The Proclaimers. «Από δω και στο εξής ο ραδιοσταθμός απαγορεύει οτιδήποτε σκωτσέζικο, το οποίο περιλαμβάνει τη μουσική από όλους τους Σκωτσέζους καλλιτέχνες!» είπε ο εκφωνητής της πρωινής εκπομπής του ραδιοφωνικού σταθμού που εδρεύει στο Knebworth.

Η κίνηση αυτή δεν προκάλεσε θετική εντύπωση σε όλους, καθώς όχι μόνο φίλοι των Texas, Runrig και Gerry Rafferty, βομβάρδισαν την Ofcom με 45 καταγγελίες, για τις αναφορές κατά των Σκωτσέζων και για το ότι δεν παίζουν σκωτσέζικα τραγούδια. «Θα ακούσετε διάφορα είδη μουσικής», είναι το μότο του ραδιοσταθμού, ωστόσο όχι όλα τα είδη που είχατε συνηθίσει. «Ο Bob FM πορώνεται με το να είναι τοπικού χαρακτήρα», προσθέτει. 'Ετσι φαίνεται ότι είναι και πολλοί Σκωτσέζοι.

Πηγή: The Guardian

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

[quote=none]

Χαχαχα τα αυγουλάκια θέλουν και άλλο πόνο .

Αυτα τα κόλπα είναι κλασικά στο νησί, ξέρουν να προκαλούν για να διαφημιστούν.

[/quote]

Είδες λοιπόν πως επιβεβαιώνεις το αρχικό σχόλιο μου;  Δηλαδή επειδή το έγραψα αυτό και επειδή αυτή είναι η άποψη μου είμαι και εγώ "αυγουλάκι";  Μπράβο σου και εις κατώτερα.

Εγγραφή στο all greek radio news