Θεσσαλονίκη: συνεχίζουν οι επικεφαλής του δημοτικού ραδιοφώνου

Χωρίς μεγάλες αλλαγές συνεχίζει το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης παρά την πρόσφατη αλλαγή διοίκησης της δημοτικής επιχείρησης. Σύμφωνα με τον ορισμό των προϊσταμένων οργανωτικών μονάδων της ΔΕΠΘΕ που συζητήθηκε στις 6 Μάρτη από το διοικητικό Συμβούλιο, συνεχίζει ο Βασίλης Κοντογουλίδης ως προϊστάμενος της διεύθυνσης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης. Επίσης ως Προϊστάμενος του τμήματος προγράμματος Ραδιοφώνων παραμένει ο Πολύκαρπος Μαυρόπουλος. Γενικός διευθυντής της ΔΕΠΘΕ αναλαμβάνει ο Γιάννης Κεσσόπουλος στη θέση του Τριαντάφυλλου Στάγκου, ενώ Τεχνικός Διευθυντής ο Κωνσταντίνος Αβδελίδης.

Ο προϊστάμενος της διεύθυνσης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Βασίλης Κοντογουλίδης είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και γενικός γραμματέας του διοικητικού της συμβουλίου. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εφημερίδες ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Το 2018 εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο με τον τίτλο «η τελευταία φορά».

Ο  Πολύκαρπος Μαυρόπουλος εκτός από προϊστάμενος του τμήματος προγράμματος ραδιοφώνων εκτελεί και χρέη β’ γραμματέα στην Ένωση Ραδιοφωνικών παραγωγών Μακεδονίας Θράκης.

Ο Γενικός διευθυντής Γιάννης Κεσσόπουλος σπούδασε νομικά στο ΑΠΘ  και από το 1998 έχει εργαστεί ή συνεργαστεί με εφημερίδες (Εξώστης, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Κεντρί, Karfitsa, Πρώτο Θέμα, Έθνος κ.ά.), με περιοδικά (Highlights, Εικόνες κ.ά.) και γραφεία Τύπου (Νομαρχία Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ΚΘΒΕ, Δήμος Δέλτα κ.ά.).

Ο νέος τεχνικός διευθυντής Κωνσταντίνος Αβδελίδης φέρει διδακτορικό τίτλο στην επιστήμη Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Υπολογιστών του ΑΠΘ και  προηγούμενη προϋπηρεσία σε φορέα του ευρύτερου δημόσιου τομέα περίπου 3 χρόνων.

ετικέτες: 

Εγγραφή στο all greek radio news