Συνεχίζεται ο διαγωνισμός "Η φράση που πληρώνει" από τον Hit 88.9

Συνεχίζεται ο διαγωνισμός "Η φράση που πληρώνει" από τον Hit 88.9, ένας διαγωνισμός που μοιράζει μετρητά στους ακροατές, ως κομμάτι ενός συνολικού ποσού 30.000 ευρώ. Οι παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού από τις 9πμ μέχρι τις 8 μμ, κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων τους, καλούν με τυχαία σειρά τηλεφωνικούς αριθμούς συνδρομητών κινητής ή και σταθερής τηλεφωνίας. Η επιλογή των αριθμών γίνεται από ηλεκτρονικό-υπολογιστικό σύστημα κατά τρόπο τυχαίο. Ειδικότερα η παραγωγή των τυχαίων αριθμών έχει υλοποιηθεί χρησιμοποιώντας βάσεις δεδομένων και κώδικα και βασίζεται σε κανόνες της ΕΕΤΤ (Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) και του Εθνικού Σχεδίου Αριθμοδότησης. Οι παραγόμενοι τυχαίοι αριθμοί – και μόνο αυτοί – μπορούν να ομαδοποιηθούν ως προς την περιοχή με βάση τα τηλεφωνικά προθέματα». Εφόσον απαντηθεί η κλήση, ο ραδιοφωνικός παραγωγός θα κάνει συγκεκριμένη ερώτηση γνώσης στον συμμετέχοντα, του τύπου και ενδεικτικά «ποιά είναι η φράση που πληρώνει;».

Οι κλήσεις αυτές θα γίνονται από τους παραγωγούς εκτός αέρα, αλλά πάντοτε κατά την χρονική διάρκεια της κάθε εκπομπής. Εάν ο συμμετέχων δώσει την απάντηση: «HIT 88.9 ΟΛΑ ΤΑ HiT » κερδίζει χρηματικό ποσό συγκεκριμένου ύψους που θα έχει καθοριστεί κάθε φορά με ειδικότερη ανακοίνωση από την εταιρεία μέσω των παραγωγών του ραδιοφωνικού σταθμού HΙT 88.9.

Η αναγγελία κάθε νικητή θα γίνεται ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκπομπής του εκάστοτε παραγωγού. Η καταβολή του ποσού που θα κερδίζει κάθε νικητής , όπως αυτό θα ανακοινώνεται κάθε φορά με νεότερη ανακοίνωση της διοργανώτριας στον ραδιοφωνικό σταθμό, γίνεται με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news