Οι ιδιοκτήτες των ραδιοφώνων της Αθήνας αντιτίθενται στις ψηφιακές άδειες

Τη αντίθεσή τους στην ψηφιακή αδειοδότηση φαίνεται να εξέφρασαν οι εκπρόσωποι της Ένωση Ιδιοκτητών Ιδιωτικών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής (ΕΙΙΡΑ), στη συνάντηση τους  με την τομεάρχη της ΝΔ στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη στήλη Τυπολογίες, αποτυπώθηκε η θέση πως η ΕΙΙΡΑ δεν επιθυμεί την αδειοδότηση και τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και ζητάει εγγυήσεις.

 

Αναμένουμε να δούμε αν η θέση η οποία εκφράστηκε προς τη ΝΔ, θα εκφραστεί και δημοσίως και τι διαστάσεις θα πάρει το θέμα, δεδομένης της πρόθεσης της κυβέρνησης να προχωρήσει το συντομότερο στην αδειοδότηση ψηφιακού ραδιοφώνου.

 

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Καλά κάνουν σ'αυτό το κομμάτι. Μετάβαση σε μια τεχνολογία που δεν έχει περπατήσει σε σχεδόν καμία Ευρωπαϊκή χώρα και που είναι ανύπαρκτη στην Ελληνική αγορά, είναι γελοία. Το ραδιόφωνο είναι διαφορετική περίπτωση απ' την τηλεόραση.

Να μην προχωρήσει το ψηφιακό ραδιόφωνο γιατί δεν συμφέρει τους ιδιοκτήτες των ραδιοφωνικών σταθμών. Και φυσικά να μην πληρώσουν για άδειες και να συνεχίσουν να λειτουργούν πειρατικά.

Ξεκινησαν σημερα οι διαβουλευσεις για τις αδειοδοτησεις ... ψαξτε τον τιτλο
"Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου για το ψηφιακό ραδιόφωνο"

Εγγραφή στο all greek radio news