65 χρόνια Δεύτερο Πρόγραμμα σήμερα, με νέο τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού

Ένα τραγούδι για τα 65α γενέθλια του Δεύτερου Προγράμματος, με τίτλο «Αυτά που σ’ αφιέρωσα στο Δεύτερο», αποφάσισαν να δωρίσουν στο δημόσιο ραδιόφωνο ο Κώστας Φασουλάς και ο Παντελής Θαλασσινός.
Την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, το Δεύτερο Πρόγραμμα συμπληρώνει 65 χρόνια λειτουργίας του και με αφορμή αυτό το γεγονός, από τις συχνότητές του θα αρχίσει να μεταδίδεται το νέο του τραγούδι, εξαιρετικά αφιερωμένο στους χιλιάδες πιστούς φίλους του, σε όλη την Ελλάδα. Το τραγούδι θα ανέβει και στο Youtube.

«…Λόγια, φωνές κι ονόματα, με τραγουδένια χρώματα
Αυτά που σ’ αφιέρωσα, γιατί βαθιά μου σ’ ένιωσα,
τ’ ακούσαμε στο Δεύτερο νύχτες και ξημερώματα…»

«Σ’ ένα τραγούδι ρίξε με να βαφτιστώ με λέξεις
Εσύ να το διαλέξεις, σαν πρώτη καλημέρα
Με το ραδιοφωνάκι σου που χρόνια έχει κολλήσει
στο Δεύτερο, στα όνειρα που βγαίνουν στον αέρα…»

Στο βιολί ο Μάριος Παπούλιας, στην κλασική κιθάρα ο Λευτέρης Χαβουτσάς, στο Κοντραμπάσο και την ακουστική κιθάρα ο Πέτρος Βαρθακούρης, μαντολίνα παίζει ο Πάρις Περυσινάκης, ακουστική κιθάρα επίσης ο Παντελής Θαλασσινός και τύμπανα ο Γιάννης Αγγελόπουλος. Η ηχογράφηση έγινε στο Στούντιο ΚΟΥΤΟΥΡΟΥ ενώ τις μίξεις και το mastering ανέλαβαν ο Γιώργος Καρυώτης και το Studio Sierra.

Save

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

To B' Πρόγραμμα το διέλυσαν το 2013 με το μαύρο στην ΕΡΤ. Το σημερινό Β' Πρόγραμμα είναι αυτό του μορφώματος ΔΤ που μετονομάστηκε σε ΝΕΡΙΤ και αργότερα σε ΕΡΤ και δεν έχει ούτε το 1% της αίγλης του ιστορικού σταθμού.

Εγγραφή στο all greek radio news