Θεσσαλονίκη: Τεχνικό πρόβλημα έβγαλε εκτός λειτουργίας τον FM101

Προσωρινά εκτός λειτουργίας βρίσκεται ο πομπός του Δημοτικού Ραδιοφώνου Θεσσαλονίκης που μεταδίδει ολόκληρο το 24ωρο ξένη μουσική στους 101FM. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση, η μετάδοση του μουσικού προγράμματος για την τρίτη δημοτική ραδιοφωνική συχνότητα συνεχίζεται κανονικά από τα στούντιο του δημοτικού ραδιοφώνου, ωστόσο ο πομπός του Χορτιάτη παραμένει εδώ και αρκετό καιρό εκτός λειτουργίας για τεχνικούς λόγους. Αναφορές ακροατών κάνουν λόγο για διακοπή της εκπομπής ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο.

Οι υπεύθυνοι της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας είπαν επίσης ότι γνωρίζουν για τις παρεμβολές που δέχεται η συγκεκριμένη συχνότητα σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης από ιδιωτικό ραδιοφωνικό σταθμό, ωστόσο οι όποιες ενέργειες προς την επίλυση του προβλήματος δεν είναι ανακοινώσιμες αυτήν την στιγμή.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Δεν τον πουλάει τον FM101 ο Δήμος Θεσσαλονίκης λέω εγω σε κανέναν θεσσαλονικιό ιδιώτη, να παίξει τίποτα σωστό στην συχνότητα αυτή, τους παρεμβάλουν έτσι και αλλιώς πειρατικοί σταθμοί χωρίς όνομα (και δεν παίρνουν χαμπάρι έκει στον Δήμο, έλεος!!!) τοσο στην συχνότητα τους 101, και δίπλα στους 101.1 και ο [...] απο το καράτεπε στους 101 επίσης, που πιστέυω αυτη η συχνότητα [...] πρέπει να κλείσει.. αμα θέλει ο [...] να ακούγεται πολίχνη εκει που δεν πιάνει ο χορτιάτης ας πάει 99.8 με sfn χορτιάτη.. εμα πια! Τι να τον κανουν τον τρίτο σταθμό στον Δήμο? Δύο δεν τους φτάνουν ο Fm100 και ο Fm100.6

Εγγραφή στο all greek radio news