Βραβεία μουσικής από τον Easy 97,2

Βασισμένα στις μεγαλύτερες ραδιοφωνικές επιτυχίες που παίχτηκαν στον Easy 97,2 το 2019, οι  μεγαλύτεροι καλλιτέχνες διεθνούς ρεπερτορίου, θα ψηφιστούν από τους διαδικτυακούς ακροατές και followers του Easy 97,2. Robbie Williams, Phil Collins, U2 , Madonna , Kylie Minogue, REM, Bryan Adams, Queen, Ed Sheeran και πολλοί πολλοί ακόμα, θα βρεθούν στη διάθεση των ακροατών, με στόχο την ανάδειξη των καλύτερων τραγουδιών στην κάθε κατηγορία. 

Ακροατές και ακροάτριες καλούνται να έρχονται καθημερινά σε επαφή με το Instagram του σταθμού @easy972gr και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους τραγούδι σε κάθε μία από τις 5 κατηγορίες 

  • EASY 97,2 BEST 80'S SONG
  • EASY 97,2 BEST 90'SONG
  • EASY 97,2 BEST 00'S SONG
  • EASY 97,2 BEST LOVE SONG
  • EASY 97,2 BEST RELAXING SONG

Όλοι όσοι συμμετέχουν μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση και κάθε Παρασκευή, το Εasy Breakfast ανακοινώνει έναν νικητή που κερδίζει €300 μετρητά.

H 1η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία

Όπως ανακοινώνουν σε δελτίο τύπου, οι υπεύθυνοι του σταθμού, τα  Easy 97,2 Music Awards 2020 ολοκλήρωσαν την 1η εβδομάδα συμμετοχών στο επίσημο Instagram λογαριασμό τoυ ραδιοφωνικού σταθμού και η συμμετοχή των ακροατών ήταν μεγάλη. Οι διαδικτυακοί αλλά και παραδοσιακοί ακροατές του Easy 97,2  ψήφισαν καθημερινά τα αγαπημένα τους τραγούδια σε 6 διαφορετικές κατηγορίες και την περασμένη Παρασκευή κληρώθηκε ο πρώτος ακροατής που συμμετείχε και κέρδισε το ποσό των €300. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία των οργανωτών και η πρώτη εβδομάδα είχε πάνω από 53.000 impressions.                           

Ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί μέχρι τις 26 Ιουνίου                           

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news