Θεσσαλονίκη: Οι παραγωγοί του Arena με ολοήμερο διαδικτυακό ραδιόφωνο

Με δικό της ραδιοφωνικό εγχείρημα ξεκινά στη μετά-Κορώνα εποχή η ομάδα της πλειοψηφίας των ραδιοφωνικών παραγωγών του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, Arena FM, μετά το αιφνίδιο κλείσιμο του σταθμού από τον ιδιοκτήτη του τον Φλεβάρη. Το νέο διαδικτυακό ραδιόφωνο ονομάζεται Radio Primo, λανσάρεται με το σλόγκαν «όλοι μαζί» και διαθέτει καθημερινό ζωντανό πρόγραμμα από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 2 τα μεσάνυχτα. Διαθέτει καθημερινό αθλητικό ενημερωτικό μαγκαζίνο, εκπομπή για το στοίχημα, καθώς αρκετές εκπομπές με ρεπορτάζ και σχολιασμό. Το πρόγραμμα του σταθμού μετά τις 9 το βράδυ αναμεταδίδεται από τον ενημερωτικό Status FM 107,7.

Το μήνυμα που δίνουν στη σελίδα τους είναι το εξής: «Από την πρώτη κιόλας μέρα που έκλεισε το ραδιόφωνο όπου “δέσαμε”, έγινε σαφές πως η παρέα μας θα παρέμενε “γροθιά”. Δε μας αφήσατε και κανένα περιθώριο επιλογής... Εγένετο Primo λοιπόν! Που πάει να πει “πρώτο”. Το πρώτο δίχως επιχειρηματικές “πλάτες”. Το πρώτο στο είδος του, μιας και θα είναι και internetική "φωλιά" και έδρα και ραδιόφωνο και λίγο τηλεόραση και λίγο news gadget και πάντα παρέα. Το πρώτο που θα εκπέμπει όλο του το πρόγραμμα, live στο facebook. Το πρώτο που ξεκινά στη μετά πανδημία εποχή και μας βρίσκει ακόμα, εδώ, όλους μαζί! Εσάς κι εμάς, αποφασισμένους να προχωρήσουμε, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον. Καλωσήρθατε! Περισσότερα, επί τω έργω. Η “παρέα”»

Στην «παρέα» συμμετέχουν ο πρώην διευθυντής προγράμματος του Αρένα, Νίκος Τζαντζαράς καθώς και οι Χρήστος Ραγκάτσης, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Φώτης Πλιάκος, Σάββας Τζιομπάνογλου, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μιχάλης Μουταφίδης και Μάκης Ιωαννίδης.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news