Τραγούδι για την ενότητα ταυτόχρονα στα ραδιόφωνα όλης της Ευρώπης #youllneverwalkalone

Το τραγούδι "You 'll never walk alone" (ποτέ δεν πρόκειται να περπατήσεις μόνος) θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ευρώπης το πρωί της Παρασκευής. Ο παρουσιαστής του ολανδικού ραδιοσταθμού NPO 3FM Sander Hoogendoorn είχε την ιδέα να συγκεντρώσει όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ολανδίας κατά την περιόδο της κρίσης του Κορωνοϊού, αλλά τελικά και το BBC Radio 1, το BBC Radio 2 και πολλοί ακόμοι ραδιοσταθμοί σε όλη την Ευρώπη θα ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η μετάδοση θα γίνει στις 8.45 στην Ολανδία, η οποία αντιστοιχεί στις 9.45 π.μ. στην Ελλάδα.

Ο Sander δήλωσε: «Αυτή η κρίση φαίνεται ότι φαίρνει τους ανθρώπους μαζί. Όλοι μαζί πρέπει να σηκώσουμε στους ώμους τον τροχό, για να βγούμε από αυτήν. Ο Mark Rutte το είπε πριν. Τότε σκέφτηκα, δεν μπορούμε να έχουμε τις ίδιες πρωινές εκπομπές την Ολλανδία να περάσουν μια εικόνα σε βάθος χρόνου;». Είπε ότι το τραγούδι, που είναι ο ύμνος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λίβερπουλ, «θα μπορούσε να αφιερωθεί εκείνους που αυτή τη στιγμή εργάζονται με ηρωισμό στην υγειονομική περίθαλψη, εκείνους που είναι άρρωστοι ή εκείνους που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους ούτε για λίγο».

Στην πρωτοβουλία συμμετέχουν σταθμοί σε χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου του Λουξεμβούργου, της Γερμανίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Βουλγαρίας, της Φινλανδίας, της Λεττονίας, της Σλοβακίας,

Το τραγούδι, από το συγκρότημα του Λίβερπουλ Gerry and the Pacemakers, είναι ύμνος της ομάδας του Λίβερπουλ και άλλων ποδοσφαιρικών συλλόγων σε όλο τον κόσμο.

Όταν περπατάς μέσα σε μια καταιγίδα
κράτα το κεφάλι ψηλά
και μην φοβάσαι το σκοτάδι.
Στο τέλος μιας καταιγίδας
υπάρχει ένας χρυσός ουρανός
και το γλυκό ασημένιο κελάηδημα ενός κορυδαλλού.
Περπάτα μέσα στον άνεμο,
περπάτα μέσα στη βροχή.
Ακόμη κι αν και τα όνειρά σου σβήνουν και καταστρέφονται,
περπάτα, περπάτα,
με ελπίδα στην καρδιά σου
και δεν πρόκειται ποτέ να περπατήσεις μόνος.
Ποτέ δεν πρόκειται να περπατήσεις μόνος.
Περπάτα, περπάτα,
με ελπίδα στην καρδιά σου
και δεν πρόκειται ποτέ να περπατήσεις μόνος.
Ποτέ δεν πρόκειται να περπατήσεις μόνος.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news