Δωρεάν λογισμικό τηλεργασίας για ραδιοσταθμούς από βρετανική εταιρία, για την περίοδο του κορωνοϊού

Η εταιρία λογισμικού Broadcast Radio προσφέρει το απομακρυσμένο λογισμικό φωνητικής παρακολούθησης Myriad Cloud Anywhere δωρεάν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για τουλάχιστον τους επόμενους τρεις μήνες. Η κίνηση είναι να βοηθήσει τους σταθμούς να συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες σε περίπτωση σοβαρής έκρηξης του COVID-19.

Ο κ. Liam Burke, Commercial Director της RadioToday, δήλωσε: "Για να μπορέσουμε να υποστηρίξουμε τους χρήστες της Myriad 5 μέσα σε αυτή τη δύσκολη εποχή, έχουμε επιτυαχύνει την ανάπτυξη το Myriad Anywhere Cloud μέσω εσωτερικών δοκιμών και θα το διαθέσουμε άμεσα για όλους τους πελάτες Myriad 5, για τρεις μήνες. Ας ελπίσουμε ότι, μέχρι τότε θα έχουμε ξεπεράσει τα χειρότερα από οποιοδήποτε πιθανό ξέσπασμα και θα κοιτάμε πίσω και θα αναρωτιόμασταν τι ήταν πανικός ο πανικός! Αλλά εάν όχι και οι σταθμοί εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αυξημένες προκλήσεις με τη λειτουργία των σταθμών με ελάχιστο ή καθόλου προσωπικό μέχρι τον Ιούνιο, θα επανεξετάσουμε την κατάσταση και θα επεκτείνουμε ανάλογα την περίοδο δωρεάν χρήσης. "

Το Broadcast Radio διαθέτει το λογισμικό του προτού ολοκληρωθεί πλήρως η εσωτερική και η δημόσια beta δοκιμή, οπότε ελπίζει ότι οι πελάτες θα συγχωρήσουν τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν. "Στόχος μας είναι απλά να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη στους ραδιοφωνικούς σταθμούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επιτρέποντας στους σταθμούς να παρέχουν απλή, απομακρυσμένη παρακολούθηση μέσω φωνής και επεξεργασία προγράμματος για τους παρουσιαστές μεμονωμένα, ελπίζουμε ότι οι σταθμοί θα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν την υπηρεσία που αναμένουν οι ακροατές τους."

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news