Ροή μουσικής από το Napster/Rhapsody στα νέα αυτοκίνητο της BMW

Ενημερωθήκαμε σήμερα από τη Napster / Rhapsody ότι η BMW φέρνει την παγκόσμια υπηρεσία κατά παραγγελία μουσικής στα αυτοκίνητά της σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες. Η υπηρεσία διαθέτει 60 εκατομμύρια κομμάτια και 20.000 ηχογραφημένη βιβλία. Η υπηρεσία θα εμφανίζεται στα αυτοκίνητα ως BMW Music.

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή αυτού είναι η φαινομενική ευκολία χρήσης στην απόκτηση και χρήση της υπηρεσίας. «Δεν απαιτείται εγκατάσταση, σύνδεση ή επιπλέον συσκευές», σύμφωνα με το δελτίο τύπου. Αυτό αποτελεί μέρος της επιχείρησης B2B της White Napster, η οποία αναπτύσσεται παγκοσμίως.

Ωστόσο, δεν είναι δωρεάν. Οι οδηγοί της BMW θα πληρώνουν 89 ευρώ το χρόνο, μετά από δοκιμή 3 μηνών κατά την αγορά νέου αυτοκινήτου.

«Η ποιότητα και η απόδοση είναι αξίες που μοιράζονται η Napster και η BMW. Γνωρίζαμε ότι μια άλλη μουσική υπηρεσία δεν θα ήταν αρκετή επειδή οι πελάτες της BMW απαιτούν μια εξαιρετική, διαφοροποιημένη εμπειρία», δήλωσε ο Bill Patrizio, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Rhapsody International. «Αυτή η συνεργασία με το τμήμα προϊόντων της BMW στο Μόναχο της Γερμανίας παρουσιάζει ό,τι είναι δυνατό με τη διασυνδεδεμένη ψυχαγωγία αυτοκινήτων, ενσωματώνοντας τη ροή μουσικής και ήχου στην οδηγική εμπειρία λαμβάνοντας υπόψι τις συνθήκες».

Ένα πλεονέκτημα αυτού του επιπέδου ενσωμάτωσης είναι μια ότι η εμπειρία του χρήστη είναι πολύ πιο απλοποιημένη σε σχέση με αυτές του Android Auto και τυ Apple CarPlay, οι οποίες είναι λειτουργικές αλλά όχι χωρίς προβλήματα σε σχέση με τις παραμέτρους του τηλεφώνου, του λειτουργικού συστήματος και του εξοπλισμού αυτοκινήτων. Αυτή η υπηρεσία λειτουργεί με το λειτουργικό σύστημα BMW 7.0 - ναι, το αυτοκίνητο διαθέτει λειτουργικό σύστημα, το οποίο μας λέει κάτι για την προσέγγιση της BMW στην ψηφιακή υπηρεσία αυτοκινήτου.

Τι γίνεται με τη χρήση δεδομένων; Η PR της Napster ισχυρίζεται ότι το πρόγραμμα προσωπικών δεδομένων του οδηγού δεν έρχεται σε επαφή με αυτήν την υπηρεσία. Εδώ είναι ο επίσημος κατάλογος υπηρεσιών:

  • Άμεση πρόσβαση στον μεγαλύτερο κατάλογο ήχου στον κόσμο, με περισσότερα από 60 εκατομμύρια τραγούδια και 20.000 ηχογραφημένα βιβλία.
  • Απευθείας ροή μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM χωρίς επιπλέον κόστος χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας.
  • Η υπηρεσία δεν καταναλώνει κανένα από τα πακέτα προσωπικών δεδομένων του πελάτη.
  • Αναγνωρίστε τραγούδια που ακούγονται στο ραδιόφωνο και προσθέστε τα στα αγαπημένα σας.
  • Οι οδηγοί μπορούν να κρατήσουν τα μάτια τους στο δρόμο χρησιμοποιώντας απλές κινήσεις των χεριών ή φωνή για να περιηγηθούν στην επιλογή ακρόασης.
  • Δεν χρειάζεται χρονοβόρα εγγραφή, δεν απαιτείται σύνδεση και καμία επιπλέον συσκευή.
  • Οι πελάτες BMW μπορούν να εγγραφούν για δωρεάν δοκιμή τριών (3) μηνών από τη BMW Music κατά την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου.
  • Η τιμή για ένα πλήρες έτος της υπηρεσίας BMW Music είναι 89 ευρώ.

«Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο πιθανούς πελάτες παγκοσμίως για συνδρομές μουσικής συνεχούς ροής, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε μια ποικιλία καινοτόμων μοντέλων που θα εξυπηρετούν διαφορετικά τμήματα ακροατών, διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και διαφορετικές μεθόδους διανομής», δήλωσε ο Russ Crupnick, Managing Partner της MusicWatch. «Με την υποστήριξη της Napster προσφέρει μια έτοιμη λύση, που προέρχεται από μια εταιρεία με τεχνολογία και γενεαλογία για να ικανοποιήσει βετεράνους χρήστες υπηρεσιών μουσικής ροής αλλά και νέους ακροατές.»

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news