Πανευρωπαϊκό συνέδριο για το ραδιόφωνο ακυρώνεται λόγω κορωνοϊού

Το συνέδριο Radiodays Europe αποτελεί εδώ και 11 χρόνια το βασικό τόπο συνάντησης για τον κόσμο της ραδιοφωνίας και του ήχου, για όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς ραδιοτηλεοπτικούς φορείς και για εταιρείες από όλο τον κόσμο. Το διοικητικό συμβούλιο της Radiodays Europe αποφάσισε ότι, λόγω των αυξανόμενων κινδύνων για την υγεία σε πολλές χώρες που σχετίζονται με τον κορωνοϊό COVID-19, η Radiodays Europe (29-31 Mαρτίου) αναβάλλεται για αργότερα το 2020.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά από εκτεταμένες διαβουλεύσεις για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων, των ομιλητών, των εμπορικών συνεργατών και του προσωπικού μας. Καθώς αυξάνεται η παγκόσμια κρίση του Κορωνοϊού και  οι ανησυχίες σχετικά με τα ταξίδια, τις μεγάλες συγκεντρώσεις κλπ., καθίσταται αδύνατο το Radiodays Europe να πραγματοποιήσει την εκδήλωση αυτή τη στιγμή.

Γνωρίζουμε τον αντίκτυπο αυτής της απόφασης και αναγνωρίζουμε και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για όλη τη στήριξη των συμμετεχόντων και των συνεργατών μας καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, που έχουν καταστήσει Radiodays Europe τόπο συνάντησης για τον κόσμο του ραδιοφώνου και του ήχου και το μεγαλύτερο γεγονός αυτού του είδους Ευρώπη.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες ημερομηνίες για την Radiodays Europe θα κυκλοφορήσουν αργότερα στην ιστοσελίδα του Radiodays Europe

άρθρα: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news