Ετοιμάζουν καινούργιο αθλητικό ραδιοσταθμό οι παραγωγοί του Arena

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζουν οι πρώην παραγωγοί του Arena την προσπάθεια να βγουν ξανά στον αέρα από νέα ραδιοφωνική συχνότητα. Όπως είπε στην διαδικτυακή εκπομπή της Τρίτης ο μέχρι πρότινος διευθυντής του Arena, Νίκος Τζαντζαράς, η νέα ραδιοφωνική προσπάθεια θα στεγάσει εκ νέου πολλούς από τους πρώην ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Arena. Παράλληλα γίνονται κινήσεις για να μην υπάρξει ποτέ ξανά το ενδεχόμενο φίμωσης ή κλεισίματος των μικροφώνων από τους επιχειρηματίες που διαχειρίζονται τη συχνότητα, κάτι που μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να εξασφαλίσουν ή να έχουν ήδη εξασφαλίσει δική τους ιδιόκτητη συχνότητα.

Όπως ειπώθηκε, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αναζήτηση επαγγελματικού χώρου άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων στα ανατολικά προάστια της Θεσσαλονίκης, δηλαδή τις περιοχές της Μίκρας, τους Ταγαράδες, το Νέο Ρύσιο, την Καρδία ή το Πλαγιάρι, καθότι αυτή η περιοχή ικανοποιεί συγκεκριμένες τεχνικές προϋποθέσεις. Μάλιστα, ζήτησαν από τους ακροατές να συνεισφέρουν στην εύρεση του συγκεκριμένου χώρου μέσω προσωπικών επαφών.

Όπως γράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα, παρά το αιφνίδιο κλείσιμο του Arena, ο Νίκος Τζαντζαράς συνεχίζει να βγάζει καθημερινά στον αέρα διαδικτυακή εκπομπή από την ιστοσελίδα tzantzaras.gr στην οποία συμμετέχουν οι αθλητικοί δημοσιογράφοι Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Σάββας Τσομπάνογλου και Γιώργος Κουβεντίδης.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news