Καλαμάτα: σκοτώθηκε στο σαΐτοπόλεμο ιδιοκτήτης ραδιοσταθμού

Έφυγε από τη ζωή κατά τη διάρκεια της Ανάστασης στην Καλαμάτα ο 53χρονος εικονολήπτης Κώστας Θεοδωρακάκης, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός 90,5» και του site Messinia News. Ο άτυχος εικονολήπτης κατέγραφε τον σαϊτοπόλεμο όταν χτυπήθηκε από μια σαΐτα. Όπωες γράφει ο διαδικτυακός τόπος "Messinia News" «μετέδωσε επί της ουσίας τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση». Οι εικόνες μεταδίδονταν ζωντανά στην σελίδα του Messinia News στο Facebook και η τελευταία λήψη είναι ακόμη διάθεσιμη.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης, ήταν παντρεμένος με τη Βασιλική από το 2000, πατέρας δυο αγοριών, και εκτός από ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, ήταν οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

άρθρα: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Είναι πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα το Πάσχα. Να μην μπορείς να πας στην εκκλησία επειδή κάποιοι θέλουν να παίζουν με βαρελότα. Και δεν ασχολείται κανένας, μετά από λίγες ημέρες τα πάντα ξεχνιούνται μέχρι το επόμενο Πάσχα.
Σε μια κανονική χώρα θα υπήρχαν ήδη συλλήψεις για ανθρωποκτονία, στην Ελλάδα βγαίνουν από πάνω κάτι απίθανοι και μιλούν για "έθιμο".

ΑΙΣΧΟΣ

Εγγραφή στο all greek radio news