Το streaming του Pandora επιτρέπει το ανακάτεμα μουσικής & ηχογραφημένων εκπομπών

Η αμερικανική υπηρεσία ροής μουσικής Pandora εισήγαγε μια νέα λειτουργία για τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής που συνδυάζουν μουσική και ηχογραφημένες ραδιοφωνικές εκπομπές podcast ή άλλα αρχεία ηχογραφημένης φωνής. Η μορφή αυτή ονομάζεται Pandora Stories, και βρίσκεται σε εξέλιξη, σε συνεργασία με επιμελητές διασημοτήτων. Για παράδειγμα, ο John Legend δημιούργησε ένα Pandora Story με προσωπικό ιστορικό για τις μεγάλες επιτυχίες του και για άλλες μουσικές που ενέπνευσαν την πορεία του ως ακτιβιστή καθώς και την σταδιοδρομία του στη μουσική βιομηχανία. Ο Daddy Yankee έχει ένα Pandora Story, όλο στα ισπανικά, όπου ο καλλιτέχνης μιλά για την επιτυχία του στην παγκόσμια σκηνή και αφηγείται μερικά από τα προσωπικά του ανέκδοτα. Η Pandora έχει επιμεληθεί επίσης μια λίστα αναπαραγωγής που ονομάζεται Love Songs, που δεν είναι αληθινά ερωτικά τραγούδια που περιέχουν στίχους που αλλάζουν τα φώτα στο ρομαντισμό, όπως το "Stay With Me" και "Every Breath You Take".

Οι συνδρομητές του Pandora Premium μπορούν να ακούσουν χωρίς διαφημίσεις τις λίστες αναπαραγωγής του Pandora Stories. Οι δύο άλλες βαθμίδες πρόσβασης θα ακούσουν διαφημίσεις κατά τη διάρκεια της ακρόασης ή μπορούν να παρακολουθήσουν μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων για να ξεκλειδώσουν την ακρόαση χωρίς διαφημίσεις με τη λειτουργία Premium Access.

Καλλιτέχνες, τραγουδοποιοί και άλλοι δημιουργοί μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση στα εργαλεία των Pandora Stories από το πρόγραμμα AMP της μουσικής υπηρεσίας.

άρθρα: 
ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news