Οι ακροατές ψηφίζουν για τον τελικό του 3ου Red Live Contest

Οι ακροατές του Red καλούνται να ψηφίσουν ποιος θα είναι ο 4ος φιναλίστ του RED LIVE 3.  «Οι auditions του RED LIVE 3 ξεκίνησαν και εσύ μπορείς να συμμετάσχεις στην επιλογή της τελικής τετράδας. Άκουσε παρακάτω όλα τα κομμάτια και ψήφισε το αγαπημένο σου στέλνοντας sms στο 19619 (mediatel, Kόστος sms 0,31 ευρώ με ΦΠΑ πλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Mediatel, Γραμμή παραπόνων: 214 214 80 20) και γράφοντας REDLIVE και το νούμερο που αντιστοιχεί στον καλλιτέχνη της προτίμησής σας, από 1 ως 11, π.χ REDLIVE1 . Ο καλλιτέχνης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα περάσει απευθείας στα live διεκδικώντας ένα από τα μεγάλα βραβεία.  Η ψηφοφορία θα σταματήσει την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου στις 23.59.»

Ο ραδιοφωνικός σταθμός καλεί τους ακροατές να ακούσουν τα κομμάτια και να ψηφίσουν το αγαπημένο τους:

1)The Crashes (New SchoolRock)

Δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2018. Το σχήμα πήρε γρήγορα μορφή και ηχογραφήσαν αρχές καλοκαιριού το πρώτο τους ομώνυμο ΕΡ, το οποίο κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή στο Bandcamp λίγο αργότερα και και ετοιμάζουν τον full length δίσκο.
Οι επιρροές τους ξεκινούν από Rock ‘n’ Roll και Blues και η σκοτεινή αισθητική δεν λείπει στο αποτέλεσμα.

The Crashes – Her Majesty

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/The-Crashes-Her-Majesty.mp3

Για να ψηφίσεις τους The Crashes, στείλε REDLIVE1

 

2)Feb
O Δημήτρης Τόβας (γεννήθηκε στην Μυτιλήνη το 1992) είναι τραγουδιστής-τραγουδοποιός και εν δυνάμει αρχιτέκτονας. Τον Φεβρουάριο του 2017, παράλληλα με τις σπουδές του στο ΕΜΠ, ξεκίνησε το προσωπικό του μουσικό project ‘’Feb’’, ενώ μερικούς μήνες αργότερα κυκλοφόρησε το πρώτο του single ‘’Unreal’’. Το καλοκαίρι του 2018 δημοσίευσε τη νέα του δημιουργία με τίτλο ‘’Save me’’, σε μία προσπάθεια αναζήτησης της μουσικής του ταυτότητας.

Feb –  Save Me 

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/Feb-Save-me.mp3

Για να ψηφίσεις τον Feb, στείλε REDLIVE2

 

3)Theo Nt
Ο Theo Nt είναι μια από τις φωνές που ξεχωρίζουν για την δυναμική και την πολύ χαρακτηριστική χροιά της. Διατηρώντας πάντα την ψυχή του καθαρή ξεκινά τα δισκογραφικά του μονοπάτια με τον ομώνυμο ψυχεδελικό δίσκο/project ‘Dead Poets Society’ (2012) ενώ στη συνέχεια παίρνει πολύ καλές κριτικές για το δίσκο με το trip hop/alt rock project ‘Hold And Release’ (2017). Ως σόλο artist έχει κυκλοφορήσει διάφορα βιωματικά τραγούδια όπως το ‘Lost A Friend’,’Embroidery’ και το ‘Strange Little Girl’ τα οποία θα αποτελέσουν μέρος του νέου προσωπικού του alt rock άλμπουμ με επιρροές από την γλυκόπικρη ποίηση και το εναλλασσόμενο γίγνεσθαι.

Theo Nt – Lost A Friend

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/Theo-Nt-Lost-A-Friend.mp3

Για να ψηφίσεις τον Theo Nt , στείλε REDLIVE3

 

4)CoretheBand

Οι CORETHEBAND είναι ένα πολυβραβευμένο alt-pop/indie-rock σχήμα από τα Χανιά. Η μουσική τους έχει αναπαραχθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημίσεις στα μεγαλύτερα κανάλια της Ελλάδας, καθώς και στο ITV της πολυαγαπημένης τους Αγγλίας. Το 2015 κατέκτησαν την 4η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό GBOB στην Νορβηγία και από τότε, η πορεία τους έχει υπάρξει μόνο ανοδική. Έχουν κυκλοφορήσει δύο Ep, καθώς και έναν δίσκο, ο οποίος κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018. Έχουν πραγματοποιήσει τέσσερις Πανελλήνιες περιοδείες, μια Ευρωπαϊκή και δύο στην Αγγλία. Έχουν ανοίξει τις συναυλίες μεγάλων καλλιτεχνών, όπως οι Arctic Monkeys, Alt-J και You Me At Six.

CoretheBand – Neon Flash

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/Coretheband-Neon-Flash.mp3

Για να ψηφίσεις τους CORETHEBAND, στείλε REDLIVE4

 

5)Valerie’s Bones

“Συλληφθείσα εν έτει 2014 κι εξ Αγίων Αναργύρων ορμώμενη, η Valerie απέκτησε όλα της τα μέλη στα τέλη του 2015. Στην κοιλιά ακόμα, έχει ακούσει πολλή μουσική από τη δεκαετία του 90′ αλλά μιας και καλείται να τα βγάλει πέρα σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες, έχει υποστεί πλήρη μετάλλαξη… Έχοντας έρθει πλέον στην ζωή, αρχές του 2016, κάνει τα πρώτα της βήματα.”

Valerie’s Bones – Eternity

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/Valeries-Bones-Eternity.mp3

Για να ψηφίσεις τους Valerie’s Bones, στείλε REDLIVE5

 

6)4 Hours Later

Ιδρυόμενοι τον Ιούνιο του 2017, οι 4 Hours Later είναι ένα Alternative Rock / Hard Rock συγκρότημα, γεμάτο ενέργεια και τρέλα! Ο Αρσένιος, ο ντράμερ και ηγέτης, είχε την ιδέα να δημιουργήσει μια ομάδα με μουσικούς όχι μόνο να μοιράζονται το ίδιο πάθος και επιρροές του rock είδους, αλλά και να έχουν ένα κοινό στόχο. Να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί η μουσική αυτή πίσω στην κορυφή. Με τρείς ακόμη επίλεκτους, τον Γρηγόρη, τον Αναστάση και τον Μάριο (ηλ. κιθάρα, μπάσο, φωνή) ένας «μύθος» γεννήθηκε, ο οποίος πάει όλο και ψηλότερα! Έχουν κυκλοφορήσει το debut single τους “Higher” ενώ αρχές του επόμενου έτους αναμένουμε και το πρώτο τους EP με 6 ολοκαίνουργια κομμάτια!
Το καλοκαίρι κέρδισαν επίσης τη 1η θέση στο 1st Bands Festival at Methodia σε μόλις 4 μήνες παρουσίας τους!

4 Hours Later-Higher

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/4-Hours-Later-Higher-MASTERED.mp3

Για να ψηφίσεις τους 4 Hours Later, στείλε REDLIVE6

 

7)The Blank

Οι “The Blank” είναι μία πενταμελής μπάντα από την Αθήνα, η οποία αποτελείται από τους Στέλιο Κανταρτζή (φωνή), Νίκο Γιαννιό (μπάσο), Ιάσονα Γαβαλά (τύμπανα), Γιάννη Κανάκη (κιθάρα) και Γιώργο Καλαθά (κιθάρα). Ο ήχος τους κινείται σε Alternative Rock πλαίσια με επιρροές κυριώς από την Psychedelic και Funk σκηνή. Τον περασμένο Σεπτέμβρη κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Imago”.

The Blank – Madwalk

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/The-Blank-Madwalk.mp3

Για να ψηφίσεις τους The Blank, στείλε REDLIVE7

 

8)Ciggy Kiss

Ένας ευχάριστος τρόπος να πληγώσεις τον εαυτό σου με μια ρετρό μουσική προβολή των ονείρων σου.

Ciggy Kiss – Marcy Mars

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/Ciggy-Kiss-Marcy-Mars.mp3

Για να ψηφίσεις τους Ciggy Kiss, στείλε REDLIVE8

 

9)Manos Angelakis

Ο Μάνος Αγγελάκης (Manos Angelakis) είναι singer/songwriter που ζει και γράφει στην Αθήνα. Έχει κυκλοφορήσει ένα EP (Golfish Memory – 2015) και ένα LP (The Circle of Influence – 2017), από την ανεξάρτητη Bashment Records του ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ.
Κομμάτια όπως το Who’s That Man και το Someday, επιλέχθηκαν από ραδιοφωνικούς παραγωγούς, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του, ενώ το video clip Lab Rat έκανε πρεμιέρα αποκλειστικά στο Lifo.gr.
Η μουσική του είναι ένα μείγμα από Rock, Funk, Blues, μπλεγμένα με μία vintage αισθητική.

Manos Angelakis – Someday

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/Manos-Angelakis-The-Circle-of-Influence-01-Someday.mp3

Για να ψηφίσεις τον Manos Angelakis, στείλε REDLIVE9

 

10)Teo K

Ο Θοδωρής Καρτέρης (aka Teo K), κατάγεται από το Αγρίνιο αλλά τα τελευταία χρόνια μένει στο Ρέθυμνο της Κρήτης, όπου σπουδάζει Ιστορία και Αρχαιολογία. Ασχολείται με τη μουσική από μικρή ηλικία παίζοντας σε μπάντες. Επηρεασμένος από τη σκηνή των 70’s, των 90’s αλλά και της brit-rock, άρχισε να γράφει δικό του υλικό ως σόλο καλλιτέχνης παίζοντας μόνος του unplugged ή με μπάντα σε bar και μουσικές σκηνές.

Teo K – Dive

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/Teo-K-Dive-2.mp3

Για να ψηφίσεις τον Teo K, στείλε REDLIVE10

 

11)Remi & the road

Ο Άγγελος Κυπριανός είναι ο «Remi and the Road». Γεννήθηκε και έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στις Σπέτσες. Με τη μουσική ξεκίνησε να ασχολείται συστηματικά και πολύ συνειδητά γύρω στα 18 του κάνοντας μαθήματα φωνητικής και κιθάρας. Τα τραγούδια του κυρίως βιωματικά. Το καθένα και μια αληθινή ιστορία-εμπειρία δρόμου. Έχει κυκλοφορήσει 4 album.

Remi & the road – Save your soul

https://www.redfm.gr/wp-content/uploads/2018/11/Remi-the-road-Save-your-soul-1.mp3

Για να ψηφίσεις τους Remi & the road, στείλε REDLIVE11

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news