Οικονομικές δυσκολίες για το Real FM

Αρνητικά είναι τα μηνύματα για την οικονομική κατάσταση του ραδιοφωνικού σταθμού Real FM και του δημοσιογραφικού συγκροτήματος Real Group. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Ενημέρωση 24,  παρά την κυριαρχία του ραδιοφωνικού σταθμού στις ακροαματικότητες τα τελευταία χρόνια, το κλίμα είναι δυσχερές λόγω των καθυστερήσεων πληρωμών, που επηρεάζουν τους εργαζόμενους του ραδιοφωνικού σταθμού. Η οικονομική δυσπραγία συνδέεται και με τις αποχωρήσεις στελεχών τους τελευταίους μήνες (Ν. Στραβελάκης, Σ. Καψώχας, Χ. Μπάρλας, Γιαννης Παπαδόπουλος, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου κλπ) λόγω της στάσης πληρωμών. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η διοίκηση αναζητά επενδυτή που θα κάνει ένεση ρευστού στη δημοφιλή ραδιοφωνική επιχείρηση.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Αναμενόμενο.

Ο σταθμός δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους άλλους "ενημερωτικούς" της Αθήνας. Δεν έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό στους ακροατές, δεν έχει καμία πρωτοτυπία, τίποτα που να προσελκύει το ενδιαφέρον.
Αντί να στηριχθεί σε νέους δημοσιογράφους / παρουσιαστές με όρεξη για δουλειά και νέες ιδέες, μάζεψε άνεργους μεγαλοδημοσιογράφους τηλεοπτικών σταθμών που έχουν φθαρεί από την επί χρόνια συνεχή προβολή τους.
Η πολιτική γραμμή του είναι η ίδια με αυτή των άλλων σταθμών: ΔΝΤ, ΔΝΤ, ΔΝΤ...
Το μοντέλο "σχόλια δημοσιογράφων / συνεντεύξεις πολιτικών" κουράζει και είναι πλέον αδιάφορο και ξεπερασμένο.
Η συνεχής διαφήμιση των άλλων ΜΜΕ της εταιρείας είναι κουραστική για τους ακροατές.

Καλύτερα να κλείσει και να επιστρέψει το Ράδιο Βερόνικα. Κάποτε ήταν ένας από τους καλύτερους σταθμούς της Αθήνας.

Οικονομικές δυσκολίες έχει και ο Real FM Thessaloniki και το δίκτυο συνεργατών-αναμεταδοτών στην Ελλάδα που έχει;

Αν πέσει ο μητρικός σταθμός θα πέσει και το κατάστημα της Θεσσαλονίκης. Οι περιφερειακοί σταθμοί θα βρουν άλλο σταθμό για δικτύωση. Ώρα επιστροφής του ιστορικού Safari FM 107.1!

Να κλέίσει το συντομότερο & να αποδοθεί η συχνότητα στους ταρατσάτους ραδιοερασιτέχνες των FM που προσφέρουν ποιότητα προγράμματος δωρεάν και μηδέν διαφημίσεις και χαμόγελο στο ακροατήριο.

Να ανοιγει όμως νεο ραδιοφωνικό σταθμό (Ελληνικός 93.2) ξέρει ο χατζηνικολάου. Για όλα φταίνε τα capital controls διαδιδει δεξιά και αριστερά. Ωραία δικαιολογία για να καταφέρεις να βρεις κεφαλαια για το νεο σταθμό. Στις πλατες των εργαζόμενων και με ψέμματα όλοι μπορούν. Και φανταστείτε τί θα γινόταν εαν δεν ειχε υψηλά ποσοστα ακροαματικότητας (στις τελευταιες πάλι πρωτος ήταν).

ο safari fm ήταν δικής μου ιδιοκτησίας. Θα ήταν πολύ όμορφο να μπορούσαμε να επιστρέψουμε αλλά δυστυχώς εκεί που έχουν φτάσει τα πράγματα με το ραδιόφωνο είναι αδύνατον να συντηρηθεί και να μπορέσει να ανταπεξέλθει με τα έξοδα.

Εγγραφή στο all greek radio news