Ο ραδιοφωνικός διαγωνισμός του Red οδηγεί σε συναυλία στο Λονδίνο

Ο διαγωνισμός του Red με τίτλο Red World Tour "πέταξε" τους ακροατές και τις ακροάτριές του στις συναυλίες των U2 στο Λονδίνο, Red Hot Chili Peppers στο Παρίσι,  Kings of Leon στην Κολωνία, Metallica, Muse & Kiss στη Βιέννη, Bruce Springsteen στη Ρώμη, David Gilmour στο Λος Άντζελες, The Rolling Stones στη Στοκχόλμη, Guns N’ Roses στο Λος Άντζελες, Marilyn Manson στο Λονδίνο, Metallica στη Μπολόνια, Killers στο Άμστερνταμ και Roger Waters στο Βερολίνο. Κάθε μήνα ένας τυχερός ακροατής ή μια τυχερή ακροάτρια ταξιδεύει παρέα με τον φίλο ή την φίλη τους σε μια πόλη του κόσμου, για να παρακολουθήσει το αγαπημένο του συγκρότημα live, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Το επόμενο ταξίδι αφορά τη συναυλία των Foo Fighters στο Λονδίνο στις 23 Ιουνίου 2018. Περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια συναυλίας των Foo Fighters και 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο Λονδίνο. Επίσης οι χορηγοί χαρίζουν όλο τον ταξιδιωτικό εξοπλισμό.

Για να λάβει κανείς μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να συντονιστεί κάθε πρωί στις 8.30 στον RED και στην εκπομπή των Τάκη και Θοδωρή, για να ακούσει το Τραγούδι της Ημέρας! Όποτε το ξανακούσει μέσα στη μέρα, πρέπει να στείλει sms για να μπει στην κλήρωση για τον διαγωνισμό.  Η κλήρωση θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου στην εκπομπή των Τάκη και Θοδωρή. Η Διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τη Δευτέρα 12/03/2018 έως την Τετάρτη 04/04/2018. Όροι διαγωνισμού εδώ

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news