Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά: επίπληξη σε όσους έλειπαν από κοπή πίτας

Η επικεφαλής του συνδυασμού "Το Λιμάνι της Αγωνίας" Μαρία Σταθάκη, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, αποκάλυψε επιστολή του προέδρου της ΔΗΡΑΠ προς εργαζόμενους που απουσίαζαν από την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας σε καφέ - μπαρ της πόλης.  Η απουσία τους φαίνεται πως ενόχλησε προσωπικά τον πρόεδρο της ΔΗΡΑΠ, ο οποίος θεώρησε πως έπρεπε να στείλει επιστολή εκ μέρους του Δ.Σ προς τους απόντες εργαζόμενους. Μάλιστα, άφηνε εμμέσως πλην σαφώς μια απειλητική αναφορά ότι η επιστολή θα μπει στον φάκελο τους για την αξιολόγησή τους.

  Η επικεφαλής του συνδυασμού "Το λιμάνι της Αγωνίας έκανε λόγο για "πρακτικές εργασιακού μεσαίωνα" και κάλεσε τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη να τοποθετηθεί κατά πόσον συμφωνεί με την άποψη ν' αξιολογούνται εργαζόμενοι εάν πήγαν στην κοπή πίτας και όχι για το αντικείμενο της εργασίας.  Ο Δήμαρχος απέφυγε να πάρει θέση για το θέμα με τη δικαιολογία ότι απουσίαζε και ο ίδιος από την εκδήλωση, καθώς βρισκόταν σε ταξίδι για συνέδριο στο Ισραήλ.  Εντύπωση όμως προκάλεσε το γεγονός πως δεν απάντησε επί της ουσίας της καταγγελίας ούτε ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ. Ο τελευταίος όχι μόνο δεν παραδέχτηκε το λάθος με το οποίο εξέθεσε όλη την Δημοτική Αρχή Μώραλη, αλλά εμφανίστηκε να ζητά και τα... ρέστα, μιλώντας απαξιωτικά σε επίπεδο καφενείο στην επικεφαλής συνδυασμού "Το Λιμάνι της Αγωνίας" και την "άλλη διπλανή κυρία", όπως αποκάλεσε την δημοτική σύμβουλο Βάνα Μελά.

 

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΟΓΩ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ

Εγγραφή στο all greek radio news