Παραίτηση Κώστα Αρβανίτη και αλλαγή πορείας στο Ραδιόφωνο 24/7

Και επισήμως ανακοίνωσε ο Κώστας Αρβανίτης τη διακοπή της συνεργασίας του με την 24media, ως επικεφαλής του Ραδιόφωνο 247. Σύμφωνα με πληροφορίες η αποχώρησή του συμπίπτει με προσπάθειες αναδιάρθρωσης του ραδιοφωνικού σταθμού, που θα περιλαμβάνει ενίσχυση του ενημερωτικού χαρακτήρα και του πολιτικού ρεπορτάζ και μείωση του ψυχαγωγικού προγράμματος και των μουσικών εκπομπών. Ο Κώστας Αρβανίτης φέρεται πριν την αποχώρησή του να πιέστηκε να δεχτεί την απόλυση του ενός τρίτου του προσωπικού, καθώς και μειώσεις μισθών.

Τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης για όλο τον όμιλο της 24Media αναλαμβάνει ο Μάνος Χωριανόπουλος, στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μάρη στο ενημερωτικό κομμάτι και διευθυντής της εφημερίδας «Εθνος».  Τη διεύθυνση του ραδιοσταθμού 24/7 αναλαμβάνει προσωρινά ο Βασίλης Παπαχριστοδούλου που συμμετείχε από θέση επικεφαλής και στο στήσιμο των SPORT 24 Radio 103,3 και Ραδιόφωνο 24/7. Τη θέση του Κώστα Αρβανίτη στην πρωινή ζώνη του σταθμού (08.00-10.00) η Γιώτα Μιχαλοπούλου, με την υποστήριξη του Αλέξανδρου Κλώσσα.

Ο ίδιος ο Κώστας Αρβανίτης αποχαιρέτησε τη θέση του διευθυντή στο Ραδιόφωνο 24/7 γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: «Αγαπητοί φίλοι. Το Ταξίδι στην 24 Media τελείωσε την Τρίτη. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους της 24Media. Ευχαριστώ τα παιδιά του sport24radio για την υπέροχη συνεργασία. Ευχαριστώ τους εξαίρετους επαγγελματίες και συναδέλφους του Ραδιοφώνου 24/7 για την αγάπη και την συμπαράσταση καθώς και το όνειρο που τόσο πιστέψαμε αλλά δυστυχώς τόσο λίγο κράτησε. Μια μάχη ήταν...»

Πηγή: Τυπολογίες,

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Και τι να ακούσουμε από τα talk radios της Αθήνας (που αυτοαποκαλούνται "ενημερωτικοί σταθμοί");

Οι ίδιοι δημοσιογράφοι που περιφέρονται εδώ και χρόνια από σταθμό σε σταθμό λέγοντας τα ίδια, πολιτικοί που περιφέρονται από κανάλια σε ραδιόφωνα και από ραδιόφωνα σε κανάλια δίνοντας αδιάφορες συνεντεύξεις, ειδήσεις που σε κάνουν να απελπίζεσαι ("έρχονται νέα μέτρα, κλειδώνουν τα νέα μέτρα") και παράπονα για την κακή Τουρκία (την ίδια στιγμή που η τηλεόραση έχει γεμίσει από φτηνές τουρκικές σειρές).

Εγγραφή στο all greek radio news