Στο κόκκινο: ανακαλούνται οι απολύσεις μετά από συμφωνία εργαζομένων-διοίκησης

Συμφωνία επετεύχθηκε μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τη συμφωνία ανακαλούνται οι επτά απολύσεις. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της left media, o διευθύνων σύμβουλος Κώστας Νικόλτσιος και τα μέλη Δημήτρης Στούμπος και Πέτρος Καλκανδής, η πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου και Σταύρος Καπάκος. Από πλευράς των εργαζομένων στο σταθμό παρέστησαν η Μπούλικα Μιχαλοπούλου και η Ηρώ Κουμεντάκου.

Η συμφωνία περιλαμβάνει: ανάκληση των απολύσεων, καμία μείωση σε όσους εργαζόμενους παίρνουν κάτω από 800 ευρώ, σε όσους ο μισθός είναι μέχρι 1.200 ευρώ η μείωση θα είναι 15% και σε όσους ο μισθός ξεπερνά τα 1200 ευρώ η μείωση θα είναι 20%.

Συμφωνήθηκε ακόμη, η διαδικασία καταβολής των δεδουλευμένων δύο μισθών που οφείλονταν στους εργαζόμενους.Από τους δύο χρωστούμενους μισθούς ο ένας πάει στον ΕΔΟΕΑΠ, ο άλλος θα παγώσει για το 2018. Τέλος, θα δοθεί ένα τρίμηνο διαθεσιμότητας για τους εργαζόμενους που θα επιλέξουν εθελούσια αποχώρηση με βάση την ισχύουσα μισθοδοσία.

άρθρα: 
ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news