Διαγωνισμός Red World Tour: The Killers στο Άμστερνταμ!

Είδαμε U2 στο Λονδίνο, Red Hot Chili Peppers στο Παρίσι, Kings of Leon στην Κολωνία, Metallica, Muse & Kiss στη Βιέννη, Bruce Springsteen στη Ρώμη, David Gilmour στο Λος Άντζελες, The Rolling Stones στη Στοκχόλμη, Guns N’ Roses στο Λος Άντζελες, Marilyn Manson στο Λονδίνο και Metallica στη Μπολόνια. Το Red World Tour συνεχίζεται! Κάθε μήνα ένας τυχερός ακροατής ταξιδεύει παρέα με τον φίλο ή την φίλη του σε μια πόλη του κόσμου, για να παρακολουθήσει το αγαπημένο του συγκρότημα live, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τον πρώτο σταθμό για τη ροκ μουσική στην Αθήνα. Ο Red 96.3 διαλέγει τις πιο ‘δυνατές’ συναυλίες που γίνονται στον κόσμο, και σε στέλνει στο πιο rock ταξίδι της ζωής σου!

Next stop: The Killers στο Άμστερνταμ στις 28 Φεβρουαρίου 2018!  Συντονίσου & κέρδισε αεροπορικά εισιτήρια, εισιτήρια συναυλίας των The Killers στις 28 Φεβρουαρίου 2018, και 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο Άμστερνταμ. Φορτώνεις βαλίτσες, φορτώνεις στιγμές, για το πιο ροκ ταξίδι της ζωής σου. Ο διαγωνισμός χαρίζει όλο τον ταξιδιωτικό εξοπλισμό που χρειάζεσαι για τη μοναδική αυτή εμπειρία. Συντονίσου κάθε πρωί στις 8.30 στον RED και στην εκπομπή των Τάκη και Θοδωρή, για να ακούσεις το Τραγούδι της Ημέρας! Όποτε το ξανακούσεις μέσα στη μέρα, στείλε sms και μπες στην κλήρωση για τον διαγωνισμό.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στην εκπομπή των Τάκη και Θοδωρή. Διάρκεια διαγωνισμού: Δευτέρα 15/01/2018 έως Παρασκευή 09/02/2018. Όροι διαγωνισμού εδώ

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news