Όταν ένα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης "ρίχνει" υφυπουργό

Όσο κι αν αρκετοί το υποτιμούν, το ραδιόφωνο είναι ένα ισχυρό μέσο. Και την ισχύ αυτή πολλές φορές την μοιράζονται και τα ραδιόφωνα της περιφέρειας εκτός από τα ραδιόφωνα του κέντρου. Στην προκειμένη αναφερόμαστε στην απομάκρυνση του Υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια εκπομπής του αθλητικού ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης Ράδιο Μετρόπολις. Είναι μια από τις λίγες φορές που ένα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης καταφέρνει να φτάσει τόσο ψηλά στην επικαιρότητα.

Η συνέντευξη δόθηκε στην εκπομπή "Τα παιδιά της Πιάτσας" με τον Κώστα Χαριτάτο. Η ηχογράφηση έφτασε ψηλά και αναμεταδόθηκε απο τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Αθήνας, ωστόσο οι περισσότεροι σταθμοί απέφυγαν να αναφερθούν στον όνομα του ραδιοσταθμού, κάνοντας απλά αναφορά για "ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης".

Από την πλευρά του Το Metropolis 95.5 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία και ξεκαθαρίζει πως φυσικά και δε συμφωνεί με την άποψη του κυρίου Ζουράρι που άκομψα εξέφρασε σε συνέντευξή του. Η ανακοίνωση:

To Metropolis 95.5 δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι χαρακτηρίζει επιεικώς απαράδεκτη την έκφραση που απέδωσε στον ιστορικό σύλλογο του Άρη, ερωτηθείς για το σκοπιανό ζήτημα, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις φιλοξενούμενος το μεσημέρι στους 95.5 των FM.

Η δήλωση του κ. Υφυπουργού απηχεί τις προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το κορυφαίο ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδος και δεν υιοθετείται από αυτό. Ο Άρης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας και η περήφανη ιστορία του στοιχειοθετεί την καλύτερη απάντηση σε όποιον δεν αποδίδει τον προσήκοντα σεβασμό.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news