Ο Theodore σήμερα στο Church Sessions by Pepper966

Edit: Oι απεργιακές κινητοποιήσεις της Δευτέρας 15/1 στα ΜΜΜ αναβάλλουν για λίγο το πρώτο “Church Session” της νέας χρονιάς, στο οποίο o Pepper 96,6 υποδέχεται τον Theodore σε ένα solo act, προσαρμοσμένο στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Πολύ σύντομα θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία του event… Μείνετε συντονισμένοι στον Pepper 96,6!

Ο Theodore στο πρώτο “Church Session” του 2018.  Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου και στο πρώτο “Church Session” της νέας χρονιάς, ο Pepper 966 υποδέχεται τον Theodore σε ένα solo act, προσαρμοσμένο στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου. Tα «μυσταγωγικά» live sessions του Pepper 96.6 στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου συνεχίζουν για 3η χρονιά με ένα υποβλητικό live στο κέντρο της Αθήνας. Συνοδευόμενος από ένα κλασικό πιάνο σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά στοιχεία, ο Theodore θα αποδώσει με έναν διαφορετικό, «απογυμνωμένο» τρόπο αγαπημένες του εκτελέσεις, διασκευές – έκπληξη, υλικό από τον νέο του δίσκο, μαζί με κομμάτια και από τους δύο προηγούμενους δίσκους του. Ένα ξεχωριστό ακουστικό πρόγραμμα, μια ξεχωριστή εμπειρία, σε έναν υποβλητικό χώρο.

Ο Theodore είναι ένας συνθέτης, performer και πολυοργανίστας με αξιοσημείωτη πορεία. Σε μια ευρεία γκάμα ατμοσφαιρικής, ψυχεδελικής και ambient υπόστασης, ο εξαιρετικά ταλαντούχος μουσικός δίνει μια ιδιάζουσα, δική του ηλεκτρονική post-rock τεχνοτροπία και αντίληψη στη σύνθεση και υλοποίηση της μουσικής του, αφήνοντας ανοιχτές τις πόρτες στον κλασικό ρομαντισμό. Έχει ήδη δύο άλμπουμ στο ενεργητικό του, το «7» και το «Ιt Is But It’s Not” ενώ η κυκλοφορία του τρίτου προσωπικού του δίσκου αναμένεται μέσα στο 2018. Οι live εμφανίσεις του είναι επιλεκτικές και τόσο ξεχωριστές όσο και οι συνθέσεις του. Σε αυτές συγκαταλέγονται το opening act στο live των Sigur Ros στην Αθήνα (Ιούνιος του 2016 @ Release Athens Festival), η παράσταση στον αρχαιολογικό χώρο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός (2015) όπου έντυσε μουσικά την ταινία του Buster Keaton ‘The Cameraman’ παίζοντας ζωντανά, η οπτικοακουστική παράσταση στα σκαλιά του Δημαρχείου Ερμούπολης για τη λήξη του Animasyros 10 (2017), η πρώτη του εμφάνιση στο Fuzz Club (2016) με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του, καθώς και οι live εμφανίσεις του στο six d.o.g.s στην Αθήνα και σε clubs & φεστιβάλ σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης (Reeperbahn Festival, Live at Heart, Uberjazz).

άρθρα: 
ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news