Συναυλία του Trio el Greco στις 9/1 από το Τρίτο Πρόγραμμα

Η 12η εκδήλωση του κύκλου «Τρίτη και 3 στο Τρίτο» για την περίοδο 2017-18 και πρώτη του καινούριου χρόνου, θα λάβει χώρα στο Στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, παρουσία κοινού με ελεύθερη είσοδο την Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 στις 3.00 το μεσημέρι. Παράλληλα θα υπάρξει απευθείας ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση από το Τρίτο Πρόγραμμα.

Για να παρακολουθήσει κάποιος τη συναυλία από κοντά, χρειάζεται κράτηση θέσης με ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση tritoatert.gr.

Το μουσικό σχήμα Trio el Greco αποτελούν οι: Φαίδων Μηλιάδης (βιολί), Αλέξης Καραισκάκης-Νάστος (βιολοντσέλο) και Θοδωρής Ιωσηφίδης (πιάνο). Στον ήχο ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος. Θα παίξουν τα κομμάτια των Franz Schubert: Τρίο με πιάνο σε σι ύφεση μείζονα D.898 (1828) και Antonin Dvorak: Τρίο με πιάνο αρ. 4 σε μι ελάσοονα, έργο 90, B. 166 (Dumky trio).

Μέσω της σειράς ραδιοφωνικών συναυλιών «Τρίτη και 3 στο Τρίτο» η Ελληνική Ραδιοφωνία στηρίζει τη σύγχρονη κλασική σκηνή, συνθέτες και ερμηνευτές, δίνοντας την ευκαιρία σε καταξιωμένους σολίστ, αλλά και ταλαντούχους νέους μουσικούς, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σε ρεπερτόριο χωρίς σύνορα εποχής, ύφους και φόρμας, με τη φροντίδα του τμήματος ηχογραφήσεων των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news