Μέρες Χριστουγέννων με το παλιό ραδιόφωνο

Μια φορά και ένα καιρό όταν το Ραδιόφωνο ήταν για τους ανθρώπους το μόνο μέσο ψυχαγωγίας και ενημέρωσης εκτός το γραμμόφωνο, τις ημέρες των Χριστουγέννων το Ελληνικό Ραδιόφωνο και συγκεκριμένα η ΕΙΡ ενημέρωνε και ψυχαγωγούσε τις ελληνικές οικογένειες με εκπομπές λόγου και μουσικής. Σπουδαίες ορχήστρες,  αλησμόνητοι συνθέτες καλλιτέχνες και ηθοποιοί έδιναν αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα και διάθεση με τις καταπληκτικές ερμηνείες τους. 
Η Δέσποινα Τσούκα παρέα με τον Γιάννη Κατσινάρη μετέδωσαν πριν από μερικές μέρες στη ραδιοφωνική τους εκπομπή στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Βόλου μερικές από τις καλύτερες στιγμές εκείνης της υπέροχης εποχής.

«Τότε που το ραδιόφωνο μας κρατούσε συντροφιά με τις μουσικές εκπομπές και τις εκπομπές λόγου και τέχνης ιδιαίτερα τις μέρες των Χριστουγέννων. Για τους πιστούς φίλους που νοσταλγούν το παλιό ραδιόφωνο για τις μικρές και μεγάλες στιγμές που μας χάρισε. Θα σας θυμήσουμε μουσικές και θεατρικές εκπομπές, μέσα από ξεχασμένα αρχεία του ραδιοφώνου που είχαν γίνει για τις εκπομπές του ραδιοφώνου».

Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε ηχογραφημένη από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ Βόλου.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news