Ράδιο-μαραθώνιος αγάπης για το «Σπίτι των Αγγέλων» από το Ράδιο Κρήτη

Ράδιο-μαραθώνιο αγάπης και προσφοράς οργανώνει στις 29 Δεκεμβρίου του 2017 ο Ραδιοφωνικός σταθμός «ΡΑΔΙΟ ΚΡΗΤΗ», 101,5 fm σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, για την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα το «Σπίτι των Αγγέλων» που θα στεγάσει παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Μια ανάγκη που δημιουργήθηκε προκειμένου να στηρίξει παιδιά χωρίς γονική μέριμνα και οικογενειακό περιβάλλον ,που γνώρισαν την εγκατάλειψη και κακοποίηση από τα πρώτα λεπτά της ζωής τους. Το « Σπίτι των Αγγέλων» θα είναι το πρώτο σπίτι στην Κρήτη φιλοξενίας μικρής ομάδας παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο και θα υποστηρίξει την εναλλακτική φροντίδα παιδιών με καινοτόμες πρακτικές με απώτερο στόχο την ανάδειξη του θεσμού της αναδοχής .

Με την ελπίδα άλλο ένα βήμα πιο κοντά για την ολοκλήρωση του ξενώνα που θα στεγάσει τους μικρούς αγγέλους να έχει επιτευχθεί το Ράδιο Κρήτη, σας καλεί να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή και τον Ραδιο-μαραθώνιο αγάπης και προσφοράς. Η παραπάνω δράση θα ξεκινήσει στις 26 Δεκεμβρίου 2017, στις 9:00 π.μ., και θα ολοκληρωθει στις 29 Δεκεμβρίου 2017, στις 5:00 μ.μ., μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» των εταιριών κινητής τηλεφωνίας COSMOTE, VODAFONE, & WIND ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε., όπου θα μπορούν οι συνδρομητές να στέλνουν μήνυμα στο 54234 (το κόστος θα είναι 1 ευρώ + ΦΠΑ) ενισχύοντας την αποπεράτωση του παιδικού ξενώνα το «Σπίτι των Αγγέλων».

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν χρήματα στον ειδικό λογαριασμό της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας. (IBAN: GR4608700980000300002808696).

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ο ραδιομαραθώνιος του Ράδιο Κρήτη για την ενίσχυση αποπεράτωσης του "Σπιτιού των Αγγέλων" στις Αρχάνες, που θα φιλοξενεί εγκαταλελειμμένα παιδιά.
Την ερχομενη βδομαδα θα γίνει ο ακριβής απολογισμός του ποσού που συγκεντρώθηκε, τόσο από χρήματα που κατατέθηκαν στον ειδικό λογαριασμό της Παγκρήτιας Τράπεζας, όσο και μέσω των μηνυμάτων στα κινητά τηλέφωνα, πάντως σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η συμμετοχή και οι εισφορές ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών! 
Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε μερικές σημαντικές προσφορές όπως της Aegean 5000 ευρώ του επιχειρηματία Μανώλη Μανωλιδάκη 5000 ευρώ, της ΓΣΕΕ 5000 ευρώ και δεκάδων άλλων, που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα για βοήθεια.
Αξιομνημόνευτη είναι και η προσφορά που έκανε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει όλο τον εξοπλισμό του σπιτιού.

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή των ακροατών του Ράδιο Κρήτη, όταν συνταξιούχοι και εργαζόμενοι, προσέφεραν τον οβολό τους.
Ο Ραδιομαραθώνιος του Ράδιο Κρήτη πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου.

Εγγραφή στο all greek radio news