Το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Σκάι 100.3

Εορταστικό ύφος θα έχουν σήμερα και αύριο οι ραδιοφωνικές εκπομπές του Σκάι 100.3, ένεκεν των Χριστουγέννων. Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του σταθμού έχουν ετοιμάσει και παρουσιάζουν μια σειρά από χριστουγεννιάτικες εκπομπές στο πνεύμα των ημερών. Ανήμερα των Χριστουγέννων θα μεταδοθούν οι εκπομπές:

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ – ΤΑΞΙΔΙ ΣΤ’ ΑΣΤΕΡΙΑ: Ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 08.00 το πρωί, με ταξιδευτή τον Σταμάτη Κριμιζή, κορυφαίο στέλεχος της Αμερικανικής Διαστημικής Εταιρείας, ταξιδεύουμε στο ηλιακό μας σύστημα. Πηγαίνουμε σε όλους τους πλανήτες, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στον ήλιο, αλλά και στους πιο απομακρυσμένους. 

GOOD OLBOYS ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26/12, στις 3 το μεσημέρι, οι Good Ol’ Boys, με άλλα λόγια, ο Κώστας Βαϊμάκης και ο Μάκης Παπασημακόπουλος ή με άλλα λόγια ο Μάκης Παπασημακόπουλος και ο Κώστας Βαϊμάκης, βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο στους αθλητικούς συντάκτες και δημοσιογράφους του αθλητικού τμήματος του ΣΚΑΪ, τους κλείνουν σε ένα studio και τους αναγκάζουν να πουν το μακρύ και το κοντό τους για την αθλητική χρονιά που σχεδόν πέρασε. Χωρίς κουραμπιέδες, χωρίς μελομακάρονα, χωρίς κανένα τρατάρισμα, οι Good Ol’ Boys αποσπούν αυτό που ακριβώς ζητούν… την αθλητική ανασκόπηση του 2017.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ: Το Ημερολόγιο αυτών των ημερών δε θα μπορούσε παρά να είναι εορταστικό. Χριστουγεννιάτικη διάθεση και ζεστές, γιορτινές, μελωδίες, με τον Παύλο Τσίμα. Ανήμερα Χριστουγέννων, στις 10:00 το πρωί.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: Μαζί μας ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωστής Μαραβέγιας, ανήμερα τα Χριστούγεννα, στις 4 το απόγευμα, στα Παιδιά της Αλλαγής!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ: Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο πιο θαυματουργός κύριος της ελληνικής ηλεκτρονικής ποπ σκηνής, ο Monsieur Minimal, θα μας κάνει παρέα με τα νέα και παλαιότερα αγαπημένα του τραγούδια και θα μοιραστεί μαζί μας τις δικές του χριστουγεννιάτικες ιστορίες! Χριστούγεννα στον ΣΚΑΙ 100,3, στις 11 το πρωί, με την Έλενα Παπαδημητρίου!

ΤΡΙΤΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ – ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ: Πριν το τέλος του 2017, έτος Νίκου Καζαντζάκη, ο Άρης Πορτοσάλτε και ο Τάκης Θεοδωρόπουλος, συγγραφέας και δημοσιογράφος της  εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», θυμούνται τον μεγάλο συγγραφέα. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 8 το πρωί

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΙΜΑΣ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ:Ο Παύλος Τσίμας και ο Γιάννης Λούλης συζητούν για την ιστορία της μεταπολίτευσης. Τρίτη 26/12, στις 10 το πρωί.

ΓΕΥΣΕΙΣ… ΤΑΞΙΔΙΑ: Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων στον ΣΚΑΪ 100,3 και με την εκπομπή Ζωή.gr με τη Χριστίνα Βίδου ταξιδεύουμε στο χρόνο, τις γεύσεις και την πατρίδα μας. Για δύο ώρες, από τις  18.00 έως τις 20.00, αφήνουμε το σπίτι να μοσχομυρίσει ξανά, αυτή τη φορά με τα … χριστουγεννιάτικα «απομεινάρια». Σχεδιάζουμε το πρωτοχρονιάτικο εορταστικό δείπνο και ξανακαθόμαστε στο τραπέζι να δοκιμάσουμε. Έχουμε τους καλύτερους μαζί μας, τους συνεργάτες του ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ και τους ταξιδιώτες από τα ΤΑΞΙΔΙΑ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ. Γιατί οι παρέες δε γράφουν μόνο ιστορία, αλλά σχεδιάζουν και ονειρεύονται…  Έτσι σχεδιάζουμε μαζί το επόμενο ταξίδι μας και ονειρευόμαστε μαζί αυτό που θέλουμε να κάνουμε.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news