Αύριο επανακυκλοφορεί η "Ραδιοτηλεόραση"

Επανακυκλοφορεί αύριο Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017, το ιστορικό περιοδικό «Ραδιοτηλεόραση», που είχε διακόψει τη λειτουργία του άδοξα τον Ιούνιο του 2013 με το κλείσιμο της ΕΡΤ. Προβληματισμοί της διοίκησης για το ενδεχόμενο κόστος λειτουργίας είχαν αποτρέψει την επανέκδοσή του για τουλάχιστον δύο χρόνια, ωστόσο η νέα διοίκηση εξασφάλισε μια γεναιόδωρη χορηγία η οποία όχι μόνο εξασφαλίζει την επανέκδοση του ιστορικού εντύπου, αλλά θα το καταστήσει διαθέσιμο δωρεάν.

Όπως ενημερώνει η ίδια η ΕΡΤ, το έντυπο θα διατίθεται ανανεωμένο, σε μορφή freepress, κάθε Παρασκευή δωρεάν σε σταθμούς του μετρό, του ηλεκτρικού, σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και σε άλλους χώρους διάθεσης freepress, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, κάθε εβδομάδα, θα αναρτάται σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr).

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι το περιοδικό αποτελεί συνέχεια του "Ραδιοπρογράμματος". Μέχρι το 2013 κυκλοφορούσε στα περίπτερα έναντι αντιτίμου, περιέχοντας το πρόγραμμα όλων των τηλεοπτικών αλλά και των περισσότερων ραδιοφωνικών σταθμών της Αθήνας.

«Με 16 σελίδες πλούσιες σε ρεπορτάζ, πολιτιστικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικά θέματα, συνεντεύξεις καλλιτεχνών, συγγραφέων, προτάσεις για σειρές και ταινίες της εβδομάδας, ραδιοφωνικά νέα και πολλά άλλα, πάντα με σεβασμό στην ποιοτική ψυχαγωγία και ενημέρωση. Το περιοδικό θα προβάλλει τα προγράμματα και τις δράσεις της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, θα αναδεικνύει τον πλούτο του Αρχείου της ΕΡΤ, ενώ παράλληλα θα είναι στυλοβάτης και αρωγός του πολιτισμού και του κοινωνικού ιστού.»

Στα αρνητικά της νέας προσπάθειας η απουσία του εντύπου από την επαρχία, κάτι που ελπίζουμε να διορθωθεί σύντομα.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Εγγραφή στο all greek radio news