Δημοσιογραφική πρωτοπορία του Ραδιόφωνο 24/7 με τα paradise papers

Το Ραδιόφωνο 24/7 μαζί με τον ηλεκτρονικό του αδερφό News 24/7 ήταν ένα από τα 97 μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως που δημοσίευσαν χθες πρώτα τις αποκαλύψεις των Paradise Papers, δίνοντας φως στον μυστικό κόσμο των υπεράκτιων οικονομικών κέντρων της υφηλίου. Όπως δήλωσαν στο Ραδιόφωνο 24/7 υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον στα Paradise Papers και οι έρευνες θα δημοσιευτούν τις επόμενες μέρες. Πάνω από 6.000 έγγραφα που περιείχαν τη λέξη "Ελλάδα" έχουν ανακτηθεί. Τις επόμενες ημέρες, στο News 247, αλλά και στο Ραδιόφωνο 24/7 θα μεταδοθούν πληροφορίες για νέα έγγραφα και άρθρα αποκαλύψεων.

Το Ραδιόφωνο 24/7 βγήκε στον αέρα με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή στις 8 περίπου το βράδυ της Κυριακής, την ώρα των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων, προκειμένου να μεταδώσει τις τελευταίες πληροφορίες. Επίσης, στην ειδική ιστοσελίδα δίνεται στους χρήστες που έχουν στοιχεία που σχετίζονται με την έρευνα, να τα υποβάλλουν με ασφάλεια και ανωνυμία, μεταφορτώνοντας έγγραφα, φωτογραφίες & βίντεο.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Σιγά την επιτυχία. Μια παγκόσμια είδηση που έτσι και αλλιώς θα έβγαζαν και που δεν είναι προϊόν κάποιας έρευνας του ίδιου του "ομίλου". Είναι γνωστό πως αυτές οι "αποκαλύψεις" δίνονται σε διάφορα *συστημικά* (το τονίζω αυτό) ΜΜΕ ανά το κόσμο... συγκεκριμένων συμφερόντων. Το έχετε τερματίσει πια με την συριζολαγνεία.

Εγγραφή στο all greek radio news