Νέα Υόρκη: υπάλληλος έπαιξε μουσική στη συχνότητα της αστυνομίας

Ένας υπάλληλος της τοπικής αστυνομίας στη Νέα Υόρκη πυροδότησε δύο έρευνες και εξόργισε αξιωματικούς της αστυνομίας με τη μετάδοση ενός τραγουδιού τραγουδιού ραπ στον ασύρματο της αστυνομίας. Το NY Daily News ανέφερε ότι το ραπ τραγούδι του 1996 "Βάλτο στο στόμα σου" από τον Akinyele, που έπαιξε στους ασυρμάτους της αστυνομίας της Λιμενικής Αρχής στο αεροδρόμιο LaGuardia, συντονίζοντας περισσότερους από 50 αξιωματικούς στο τραγούδι για πάνω από ένα λεπτό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η εκπομπή διερευνήθηκε και εντοπίστηκε σε έναν ασύρματο του λιμενικού  που είχε ανατεθεί σε έναν υπάλληλο της τοπικής αστυνομίας για την ημέρα. "Ένας υπάλληλος που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των φυλάκων στη συχνότητα τους είναι ένα σοβαρό πρόβλημα", δήλωσε ο πρόεδρος της Αστυνομικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου, Paul Nunziato. "Αλλά και ο κυβερνήτης Cuomo που προσέλαβε υπαλλήλους της τοπικής αστυνομίας στις εγκαταστάσεις του λιμενικού και ανάγκασε την Αρχή να τους χορηγήσει πρόσβαση σε ραδιοσυχνότητες της ενώ παραβλέπουν τη βασική ραδιοφωνική πειθαρχία, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του κοινού και των μελών μου, είναι ασυγχώρητος".

Ο υπάλληλος είπε στους ανακριτές ότι η μετάδοση ήταν ατύχημα, αλλά δεν τον πιστεύουν όλοι. "Όποιος το έκανε, πρέπει να έχουν κρατήσει το φορητό ραδιοτηλέφωνο ακριβώς μπροστά στο ηχείο που έπαιζε τη μουσική", είπε μια πηγή. "Ήταν ηθελημένη ενέργεια."

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news