Επισκευές στην Ελληνική Ραδιοφωνία σε Ανατ. Μακεδονία και Θράκη

Σειρά τεχνικών εργασιών στις υποδομές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων από τις αρχές Οκτώβρη τα τεχνικά κλιμάκια της ΕΡΤ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι εργασίες αφορούν τα κέντρα εκπομπής στη Θάσο και τη Μουσθένη Καβάλας, το Νευροκόπι Δράμας, τον Ίσμαρο Ροδόπης, , την Ορεστιάδα, τον Καγιά, τη Λευκίμη και το Πύθιο Έβρου.

Στη Θάσο και τον Ραδιοφωνικό σταθμό Ορεστιάδας πραγματοποιήθηκε επισκευή του φωτισμού και της σήμανσης της αεροπλοΐας. Στη Μουσθένη Καβάλας και τον Ίσμαρο Ροδόπης έγινε επαύξηση του ιστού και εγκατάσταση ψηφιακού διαγράμματος ακτινοβολίας. Στον Καγιά έγινε επίσης επαύξηση του ιστού και εκγατάσταση διαγράμματος ακτινοβολίας FM, ενώ επιπλέον έγινε επισκευή του ανακλώμενου διαγράμματος FM στο κέντρο εκπομπής Πυθίου Νομού Έβρου.

Παράλληλα υπήρξαν προβλήματα στην εκπομπή του Πρώτο Προγράμματος από τη Λευκίμη Έβρου στους 89,8 αλλά και του αναμεταδότη του Ραδιοφωνικού Σταθμού Ορεστιάδας στο Πύθιο. Τέλος, στο Νευροκόπι Δράμας επιβεβαιώθηκε η βατότητα της οδού πρόσβασης και έγινε έλεγχος της ραδιοφωνικής εκπομπής στα FM.

Εγγραφή στο all greek radio news