Ματαίωση διαγωνισμού για λυχνίες πομπών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Στη συνεδρίασή του πριν από μία εβδομάδα, στις 13 Οκτωβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, αποφασίζει και εγκρίνει τη ματαίωση του ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνούς δημοσίου διαγωνισμού για την προμήθεια λυχνιών για πομπούς FM λόγω μη υποβολής προσφοράς.

Οι λυχνίες αποτελούν απαραίτητο ανταλλακτικό για τους αναμεταδότες του ραδιοφωνικού προγράμματος της ΕΡΤ σε ολόκληρη τη χώρα. Το συγκεκριμένο εξάρτημα είναι απαραίτητο για την ενίσχυση του σήματος για πομπούς ραδιοφώνου που εκπέμπουν με μεγάλη ισχύ.

Παράλληλα, σε ότι αφορά τον εξοπλισμό εκπομπής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες του διαγωνισμού για την προμήθεια κεραιών εκπομπής FM τύπου YAGI και κατανεμητών ισχύος FM.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Σωστά πράττουν, αφού σε ένα χρόνο από τώρα την εκπομπή της ΕΡΑ θα την αναλάβει η DIGEA, γιατί να ασχολούνται με αναλώσιμα; Έχει κανονιστεί το θέμα με τον Παπαουλάκη και μένουν οι υπογραφές οπότε μαζεύουν χρήματα για άλλο σκοπό.

Και εσύ προφανώς θεωρείς σωστό η εκπομπή της "δημόσιας" ραδιοφωνίας να γίνεται από ιδιωτικό φορέα; Και μάλιστα από την αιγίδα μιας κυβέρνησης που όλο λέει πως θα τσακίσει τους ολιγάρχες και όλο τους κάνει τα χατίρια στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο (και όχι μόνο).

Από τη στιγμή που όλα τα εν δυνάμει κυβερνώντα κόμματα στην Ελλάδα είναι μια μεγάλη τσέπη και ο λαός χειροκροτάει μια τον ένα και μια τον άλλο καλά κάνουν.

Εγγραφή στο all greek radio news