Νέος Arena FM χωρίς Πετρουλάκη, με τον Περικλή Στέλλα επικεφαλής

Εδώ και μια βδομάδα βρίσκεται στον αέρα το νέο πρόγραμμα του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης ARENA FM, ενώ εδώ και λίγες μέρες δόθηκε στη δημοσιότητα και το νέο του λογότυπο.  Τη διεύθυνση του σταθμού έχει αναλάβει πλέον ο γνωστός αθλητικογράφος Περικλής Στέλλας (με προϋπηρεσία στο Mega αλλά και τον αθηναϊκό Sentra FM), ο οποίος παρουσίασε και τους/τις ραδιοφωνικούς παραγωγούς που αποτελούν το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Ο Περικλής Στέλλας, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: "Ευχαριστώ απο καρδιάς τους δημοσιογράφους που αποδέχθηκαν την πρόταση μου να συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα και στην νέα φιλοσοφία του ARENA FM. Τους ευχαριστώ που με εμπιστεύθηκαν. Τους ευχαριστώ που αποδέχθηκαν να ακολουθήσουν την αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία μας ΜΟΝΟ για ενημέρωση και ψυχαγωγία. Ευχαριστώ τον επιχειρηματία Ντίμη Παπαϊωάννου που δημιούργησε αυτό το ραδιόφωνο, αναθέτοντας αρχικά πριν απο 4,5 περίπου χρόνια την εξέλιξη του στον Νίκο Πετρουλάκη.Τον ευχαριστώ απο καρδιάς για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ απο καρδιάς τον Μανώλη Ευστρατιάδη που σμίγουμε ξανά μετά απο 18 χρόνια περίπου".

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια σημαντική αλλαγή για τον αθλητικό ραδιοσταθμό, καθώς μόλις αποχώρησε ένας εκ των βασικών δημιουργών του, ο Νίκος Πετρουλάκης, ο οποίος έστησε το ραδιοφωνικό σταθμό από το "μηδέν" πριν από 4μιση χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο γνωστός δημοσιογράφος μεταβίβασε το ποσοστό του στο πρώην διοικητικό στέλεχος της ομάδας του Άρη, Δημήτρη Παπαϊωάννου. Μαζί με τον Πετρουλάκη αποχώρησαν  από το ραδιόφωνο αρκετές φωνές φιλικά προσκείμενες προς τον ΠΑΟΚ, όπως του Κώστα Βασιλόπουλου, του Μιχάλη Λεοντιάδη, του Ιορδάνη Γεωργιάδη και της εκπομπής "Βαριά φανέλα", οι οποίες παραμένει άγνωστο αν θα αναζητήσουν κάποια νέα ραδιοφωνική στέγη.

Ο Arena FM κατάφερε τα τελευταία χρόνια να βρεθεί στη δεύτερη θέση της ακροαματικότητας μεταξύ των 4 αθλητικών ραδιοφώνων της Θεσσαλονίκης, πιάνοντας ένα αξιοσέβαστο 5,5% επί του συνόλου, ή την πέμπτη θέση ακροαματικότητας στους άνδρες άνω των 25 ετών. Να σημειωθεί πως ο Νίκος Πετρουλάκης διατηρεί το 100% της εφημερίδας "Arena Press", κάτι που σημαίνει ότι η μεταβίβαση του ποσοστού του στο ραδιόφωνο δεν θα επηρεάσει την εφημερίδα.

Το νέο πρόγραμμα του σταθμού:

06.00-08.00 Μανώλης Ευστρατιάδης, Ελένη Μπαρμπάκου, Μιχάλης Σαρόπουλος
08.00-10.00 Περικλής Στέλλας
10.00-12.00 Νίκος Τζαντζαράς
12.00-14.00 Γιώργος Μίρτσος
14.00-16.00Γιάννης Δασκάλου
16.00-18.00 Χρήστος Κομνηνακίδης
18.00-20.00 Ελένη Μπαρμπάκου, Τζελίνα Μακραντωνάκη
20.00-21.00 Νίκος Κωστάρας, Μιχάλης Μουταφίδης
21.00-22.00 Μιχάλης Σαρόπουλος
22.00-24.00 Αντώνης Κούλαλης

Οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στις εκπομπές, τα ρεπορτάζ και στις περιγραφές αγώνων: Κώστας Κούσης, Μάκης Ιωαννίδης, Αντώνης Τσακαλέας, Γιάννης Σελαλμαζίδης, Σάββας Τζιομπάνογλου, Δημήτρης Τυχάλας, Σμαρώ Παυλού, Ελένη Τσαλκατίδου.

Στα δελτία ειδήσεων ο Δημήτρης Νικολαϊδης και η Πένυ Ζηρίνογλου

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news