Πειρατικός ραδιοσταθμός παρεμβάλει την ΕΡΤ Open

Παρεμβολές από πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό δέχεται εδώ και μερικές μέρες ο ραδιοφωνικός σταθμός ERT Open στη συχνότητα των 106,7. Πρόκειται για έναν πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό με λαϊκή μουσική που εκπέμπει από κέντρο εκπομπής που καλύπτει κατά πολύ την εκπομπή της ERT Open στο κέντρο της Αθήνας. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή κάποια αντίδραση από την πλευρά της ERT Open.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ERT Open είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός που έστησε η ΠΟΣΠΕΡΤ το 2013 μετά την εκκένωση του Ραδιομεγάρου, στην προσπάθειά της να προχωρήσει η διεκδικήσει την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. Ο ραδιοφωνικός σταθμός συνέχισε τη λειτουργία του μετά την επαναλειτουργία της ΕΡΤ στην εν λόγω συχνότητα που επίσης ανήκει στην ΕΡΤ. Το πρόγραμμα του ραδιοφωνικού σταθμού περιλαμβάνει εκπομπές κοινωνικών φορέων, συνδικαλιστικών οργάνων, παρατάξεων της αριστεράς αλλά και ομάδων του αναρχικού χώρου.

Σύμφωνα με το Satleo Forum, του οποίου οι χρήστες παρακολουθούν την συχνότητα, ο πειρατικός σταθμός, που μέχρι στιγμής παραμένει ανώνυμος, ξεκίνησε να μεταδίδει ζωντανές εκπομπές, δίνοντας μάλιστα στον αέρα κινητό τηλέφωνο για αποστολή SMS.

Η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί το τρίτο κατά σειρά "τάπωμα" που καταγράφεται στα ερτζιανά της πρωτεύουσας αυτές τις μέρες, καθώς έχει προηγηθεί το τάπωμα των "Ραδιοζωνών Ανατρεπτικής Έκφρασης" από τον "Ντίρλα FM" στους 93.8, αλλά και του νόμιμου πλέον "Χριστιανισμού" από το "Μινόρε FM" στους 104.3.

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Με ποια Αδεια Εκπέμπει η ERTOpen απο το 2013??? Το Ραδιογωνιομετρο την εντοπισε την ERTΟpen και την εκλεισε κανείς ποτέ τοσα χρόνια?? ή Τωρα Ξαφνικα περιμενει και με συνοπτικες διαδικασιες θα δουμε οτι θα βγαλει Αδεια για να κλεισει τον Πειρατή?? Αλλα ως συνηθως "Κρατος εν Κράτει".......!!!

Πριν επιστρέψει η ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο, η πραγματική ΕΡΤ OPEN επιτελούσε πραγματικό έργο και απαρτιζόταν συλλογικά από τους απολυμένους εργαζόμενους της ΕΡΤ. Από τη στιγμή που οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ επέστρεψαν στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και ο στόχος επιτεύχθη, η ΕΡΤ OPEN σταδιακά εκφυλίστηκε ως προς τον αρχικό σκοπό ύπαρξής της και μετατράπηκε σε άνδρο της ΠΡΟΣΠΕΡΤ, συνδικαλιστικών οργανώσεων, αριστερών συσπειρώσεων, και αλληλέγγυων, που καπηλεύονται το όνομα της πρωην ΕΡΤ OPEN με στόχο την πρόκληση νομοτυπίας και αξιοπιστίας, ως καλύμματα.  Σε πολλές περιπτώσεις οι απόψεις της νυν ΕΡΤ OPEN μάχονται ευθέως αυτές των ανθρώπων της ΕΡΤ του Ραδιομεγάρου και της διοίκησης της ΕΡΤ.  

Η συχνότητα των 106.7 ανήκει στην ΕΡΤ (Φιλία radio κλπ), και  όχι στην ΕΡΤ OPEN. Με το σκεπτικό αυτό, τόσο η ΕΡΤ OPEN από την Πάρνηθα, όσο και ο νέος σταθμός στους 106.7 από τον Υμηττό είναι εξίσου το ίδιο παράνομοι.

Ανάλογα ισχύουν και για τις Ραδιοζώνες και τον Ντίρλα στους 93.8  - είναι εκτός κάποιας νομιμότητας και οι δύο. (Με την διαφορά οτι οι Ραδιοζώνες δεν περιλαμβάνουν στημένα ραδιοκουίζ  με πενταψήφιους τηλεφ. αριθμούς υψηλής χρέωσης που κοροιδεύουν και εκμεταλλεύονται τον αφελή κοσμάκη) 

ωραιο αρθρο γραψατε συγχαρητηρια...ο πειρατικος που παρεμβαλει την ερτ οπεν...μηπως ειναι αναποδα τα πραγματα; μηπως αυτοι οι ερτ οπεν παρεμβαλουν τον πειρατικο; εδω εχουμε πολεμο λαμογιων (ΕΡΤ ΟΠΕΝ) και ραδιοπειρατων (πειρατικος). εσεις παντως που γραφεται τα αρθρα εδω να ξερετε οτι οι πειρατες συντηρουν την σελιδα σας. καλημερα

σωστα ολα οσα γραφεις..πλην του οτι η 106,7 δεν ειναι της ερτ αλλα της βουλης....δες τις συχνοτητες της ερτ...δεν την περιλαμβανει.

Πρώτον η ΕΡΤ Οπεν παίζει στη συχνότητα της ΕΡΤ (δλδ της Βουλής που έχει παραχωρηθεί στην ΕΡΤ) επειδή έχει την ανοχή της ΕΡΤ. Το έχει δηλώσει άλλωστε και στο παρελθόν ο Ταγματάρχης ότι δεν ήταν η διοίκηση της ΕΡΤ που έκανε την καταγγελία σε ένα προηγούμενο περιστατικό επέμβασης της ΕΕΤΤ.

Δεύτερον δεν μπορείς να βάζεις στην ίδια ζυγαριά έναν πειρατή που έχει ένα μηχανάκι και ένα πλέιλιστ (και πιθανότατα αύριο θα βάλει τηλεφωνικές γραμμές υψηλής χρέωσης) με έναν ραδιοφωνικό σταθμό που έχει χαρακτήρα κοινωνικού ραδιοφώνου, καθώς σε αυτό συμμετέχουν όπως σωστά γράφει το άρθρο δεκάδες συλλογικότητες, εργατικοί φορείς και πολιτικές ομάδες. Οι οποίες μάλιστα σε μεγάλο βαθμό αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση από μια αριστερή σκοπιά, κάτι που δεν ακούγεται από κανένα άλλο ραδιόφωνο.

[quote=ανωνυμος]

ωραιο αρθρο γραψατε συγχαρητηρια...ο πειρατικος που παρεμβαλει την ερτ οπεν...μηπως ειναι αναποδα τα πραγματα; μηπως αυτοι οι ερτ οπεν παρεμβαλουν τον πειρατικο; εδω εχουμε πολεμο λαμογιων (ΕΡΤ ΟΠΕΝ) και ραδιοπειρατων (πειρατικος). εσεις παντως που γραφεται τα αρθρα εδω να ξερετε οτι οι πειρατες συντηρουν την σελιδα σας. καλημερα

[/quote]

όχι, ακόμη και αν είναι και οι δύο παράνομοι, ο κανόνας λέει ότι τη συχνότητα δικαιούται αυτός που εξέπεμψε πρώτος

[quote=Αγνωστος]

Με ποια Αδεια Εκπέμπει η ERTOpen απο το 2013??? Το Ραδιογωνιομετρο την εντοπισε την ERTΟpen και την εκλεισε κανείς ποτέ τοσα χρόνια?? ή Τωρα Ξαφνικα περιμενει και με συνοπτικες διαδικασιες θα δουμε οτι θα βγαλει Αδεια για να κλεισει τον Πειρατή?? Αλλα ως συνηθως "Κρατος εν Κράτει".......!!!

[/quote]

Ναι το ραδιογωνιόμετρο έχει εντοπίσει και έχει κλείσει την ΕΡΤ Οπεν δυο φροές αυτά τα χρόνια. Αποκλείεται να βγάλει άδεια επειδή αντιπολιτεύεται στα ίσα την κυβέρνηση (από τα αριστερά φυσικά, όχι από τα δεξιά όπως ο Σκάι και τα Παραπολιτικά.

[quote=ανωνυμος]

ωραιο αρθρο γραψατε συγχαρητηρια...ο πειρατικος που παρεμβαλει την ερτ οπεν...μηπως ειναι αναποδα τα πραγματα; μηπως αυτοι οι ερτ οπεν παρεμβαλουν τον πειρατικο; εδω εχουμε πολεμο λαμογιων (ΕΡΤ ΟΠΕΝ) και ραδιοπειρατων (πειρατικος).

[/quote]

Πρώτον θα θέλαμε να διευκρινήσουμε ότι δεν παίρνουμε θέση υπέρ του ενός ούτε του άλλου σταθμού, ούτε αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι ο ένας ή ο άλλος ραδιοφωνικός σταθμός δεν έχει άδεια. Παραθέσαμε το αδιαμφισβήτητο και αξιοσημείωτο γεγονός ότι ένας ανώνυμος σταθμός (και για αυτό αναφέρθηκε ως πειρατής) πάτησε έναν άλλο σταθμό, προγενέστερο στη συχνότητα, που έχει πλήρες πρόγραμμα και ευρύτερη κοινωνική συμμετοχή. Από κει και πέρα όλα είναι στην κρίση του αναγνώστη.

[quote=ανωνυμος]

εσεις παντως που γραφεται τα αρθρα εδω να ξερετε οτι οι πειρατες συντηρουν την σελιδα σας. καλημερα

[/quote]

Καλημέρα και σε σας. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους πειρατές και δεν είναι δουλειά μας να τους κρίνουμε. Ωστόσο πώς ακριβώς συντηρούν οι πειρατές τη σελίδα;

 "εξέλιξη αποτελεί το τρίτο κατά σειρά "τάπωμα" που καταγράφεται στα ερτζιανά της πρωτεύουσας αυτές τις μέρες"\

Παρατηρώ ότι γίνεται μερική αναφορά γιατις παρεμβολές και θα ήθελα να συμπληρώσω. Οι αναμεταδότες της ΕΡΤ στους 99.9 & στους 105 mhz στην Αττική υφίστανται μόνιμη παρεμβολή από ραδιοφωνικούς σταθμους που εκπέμπουν με διαφορά 100 khz από βουνό.

Η ΕΕΤΤ τι σκοπεύει να κάνει για να διευθετήσει το θέμα;

τι δουλεια εχουν στην αττικη το 99,9 και το 105; απο γερανεια για κορινθια ειναι αυτα...20 συχνοτητες εχει στην αττικη αυτο το νταβατζιλικι που λεγεται ερτ και την πληρωνουμε θελουμε δεν θελουμε μεσω δεη...μαυρο που τους χρειαζεται...

παρανομοι και οι δυο ειναι δεδομενο...τωρα αν ο ενας ειναι κυριος και ο αλλος δευτερατζα εξακολουθουν να ειναι ισοι απεναντι στον νομο αρα και εδω στο αρθρο σας επρεπε να ειναι ισοι. αν λεω αν ο ραδιοπειρατης εβαζε 5 αποτυχημενους δημοσιογραφους να κανουν ολη μερα προπαγανδα επειδη εχασαν την θεση του χαραμοφαη απο την ερτ θα τον εκτιμουσατε αλλιως; τωρα για το πως οι ραδιοπειρατες και το συναφι των ερασιτεχνων συντηρουν την σελιδα θα το δειτε οταν παψουν να υπαρχουν...ευχαριστω για την φιλοξενεια. 

Σίγουρα ειναι υπερβολή 20 συχνότητες της ΕΡΤ εντός της Αττικης, παρ ολα αυτα ομως κανεις δεν δίνει ελαφρυντικά στους σταθμούς που παρεμβαλουν αυτές τις συχνότητες. Οφειλουν να ειναι καθαρές χωρις παρεμβολές μεχρι να αλλαξει το ισχύον νομικό πλαίσιο. Αυτές τις συχνότητες τις πληρωνουμε εμεις. Αν ειναι να αρχίζουν να δεχονται παρεμβολές οι συχνότητες της ΕΡΤ και απο την Πάρνηθα και απο τον Υμηττό. 

Και καθαρές και χωρίς παρεμβολές είναι αυτές οι συχνότητες στις περιοχές όπου προορίζεται η εκπομπή τους, δηλαδή Κορινθία, Κορινθιακός, κλπ. Αν υπάρχουν κάπου παρεμβολές σημαίνει πως λαμβάνεται ο Υμηττός. Αν λαμβάνεται ο Υμηττός λαμβάνονται οι συχνότητες της ΕΡΤ από τον Υμηττό, μάλιστα με όλα τα προγράμματα της και όχι μόνο τα δύο των Γερανείων.

Επίσης, από τη στιγμή που οι ιδιωτικοί σταθμοί υποχρεούνται να παίζουν στην ίδια συχνότητα από τους αναμεταδότες τους, το ίδιο θα έπρεπε να πράξει το νταβατζιλίκι που ονομάζεται ΕΡΤ. Αντί αυτού όμως θέλουν 20 συχνότητες ΚΑΙ θέλουν 0.4 απόσταση από αυτές, ενώ οι ιδιωτικοί σταθμοί έχουν απόσταστ 0.3 μεταξύ τους.

Αλλά μη τυχόν και πούμε κάτι κακό για τους μνημονιακούς Ευρωλάγνους "αγωνιστές" της ΕΡΤ!

[quote=anvnymos]

τι δουλεια εχουν στην αττικη το 99,9 και το 105; απο γερανεια για κορινθια ειναι αυτα...20 συχνοτητες εχει στην αττικη αυτο το νταβατζιλικι που λεγεται ερτ και την πληρωνουμε θελουμε δεν θελουμε μεσω δεη...μαυρο που τους χρειαζεται...

[/quote]

Το παραμύθι για το που ανήκουν οι αναμεταδότες της ΕΡΤ στην Αττική να σταματήσει επιτέλους. Ο Ελληνικός λαός πληρώνει για να ακούει πεντακάθαρα και αυτους τους αναμεταδότες 99,9 & 105  και όχι τα ξεχαρβαλωμένα μηχανήματα των άσχετων....

ο λαος πληρωνει με το ετσι θελω οχι γιατι θελει....τα εχεις μπερδεψει. αν τον ρωταγαν κανεις δεν θα πληρωνε αυτο το πραγμα που λεγεται ερτ. να τους κλεισου το συντομοτερο δυνατον...οποιος το υποσχεθει προεκλογικα εχει και την ψηφο μου

Δεν ειναι μόνο για την Κορίνθια αυτές οι εκπομπες, ειναι και για την Αττικη. Τα Γερανεια ειναι για την Αττική, την Κορίνθια και την Αιγιαλεια, οπως η Παρνηθα για την Αττική, την Βοιωτια και την Χαλκίδα, γι αυτο και τα δυο βουνά εχουν πυργο του ΟΤΕ. Τοτε γιατι να μην εκπέμπουν σταθμοι απο τα νότια προάστια μέσω Αιγινας πανω στις συχνότητες της ΕΡΤ απο τον Υμηττό μιας και ο Υμηττός δεν καλύπτει τις εκει περιοχές λογω σκιας; Όταν ειπα πως θα πρέπει απο μια συχνότητα συγκεκριμενη να εκπέμπουν οι σταθμοί της ΕΡΤ καποιος ειπε πως αυτο ειναι ανέφικτο δι οτι θα υπήρχε πρόβλημα κάλυψης στην Αττικη με αλλεπάλληλες παρεμβολές, είδαμε ομως πως ο πειρατής στην 104.3 απο τον Υμηττό μια χαρά καλύπτει τον νόμιμο σταθμο των Πεντηκοστιανων που εκπεμπει απο την Πάρνηθα. Κάποιοι ειναι σίγουρα πολυ πονηροί που παριστάνουν κι απο πανω τους τεχνικούς. 

[quote=ανώνυμος]

[quote=anvnymos]

τι δουλεια εχουν στην αττικη το 99,9 και το 105; απο γερανεια για κορινθια ειναι αυτα...20 συχνοτητες εχει στην αττικη αυτο το νταβατζιλικι που λεγεται ερτ και την πληρωνουμε θελουμε δεν θελουμε μεσω δεη...μαυρο που τους χρειαζεται...

[/quote]

Το παραμύθι για το που ανήκουν οι αναμεταδότες της ΕΡΤ στην Αττική να σταματήσει επιτέλους. Ο Ελληνικός λαός πληρώνει για να ακούει πεντακάθαρα και αυτους τους αναμεταδότες 99,9 & 105  και όχι τα ξεχαρβαλωμένα μηχανήματα των άσχετων....

[/quote]

Ναι, και ακούγονται πεντακάθαρα στις περιοχές όπου προορίζεται το σήμα τους. Στην Αττική υπάρχει ο Υμηττός και η Πάρνηθα. Στις περιοχές της Αττικής που είναι αναγκαία η κάλυψη από τα Γερναέια επειδή δεν υπάρχει λήψη από Υμηττό ή Πάρνηθα, δεν υπάρχει λήψη ούτε των πειρατών από...Υμηττό. Οπότε πάλι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αλήθεια, γιατί δεν σε "καίει" τόσο πολύ το γεγονός ότι η ΕΡΑ ακόμα δεν ακούγεται στην μισή επικράτεια και ιδίως στα νησιά μας; Μήπως είναι επειδή εκεί δεν φταίνε οι πειρατές (ή τους τεχνικούς τους) με τους οποίους προφανώς έχεις κάποια προσωπική κόντρα, αλλά η ανικανότητα του κράτους και της ίδιας της ΕΡΤ;

Ναι ρε φιλε, ξανα επαναλαμβάνω ομως, οι συχνότητες της ΕΡΑ απο τον Υμηττο παρόλο που στα νότια προαστια ειναι αδύναμες στο σήμα γιατι δεν δέχονται παρεμβολες και παραμένουν "καθαρές" και ακούγεται ΕΡΑ με χιονια; Ενω τα Γερανεια καλύπτουν ολόκληρο το λεκανοπεδιο των Αθηνων, παρ ολα αυτα οι 99,8 και 104,9 κανουν παρεμβολες, γιατι δεν εκπέμπουν - άμα σε κοπτει τόσο, μήπως εισαι καποια ιδιοκτήτης πειρατή;- απο τα πυροβολεία και να παρεμβαλουν τις συχνότητες του Υμηττου; Δηλαδή, με τον τσαμπουκά, καταλαμβάνουν μια συχνότητα σαν μοχλό πίεσης για να αλλαξει το ισχύον πλαίσιο για τις συχνότητες της ΕΡΑ! Μπα; 

Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 106.7 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΕΞΕΠΕΜΠΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "VOICE OF GREECE",ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΟΠΕΝ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ.

ΔΥΟ ΓΑ'Ι'ΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ...... [ΟΠΟΥ ΑΧΥΡΩΝΑΣ Η ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ(106,7)]. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΙ ΑΣ ΠΟΝΑΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 106,7fm ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..... ΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ OPEN ΜΑΛΛΟΝ CLOSE. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΓΑ'Ί'ΔΑΡΟΥΣ.....

[quote=ανώνυμος]

Ναι ρε φιλε, ξανα επαναλαμβάνω ομως, οι συχνότητες της ΕΡΑ απο τον Υμηττο παρόλο που στα νότια προαστια ειναι αδύναμες στο σήμα γιατι δεν δέχονται παρεμβολες και παραμένουν "καθαρές" και ακούγεται ΕΡΑ με χιονια; Ενω τα Γερανεια καλύπτουν ολόκληρο το λεκανοπεδιο των Αθηνων, παρ ολα αυτα οι 99,8 και 104,9 κανουν παρεμβολες, γιατι δεν εκπέμπουν - άμα σε κοπτει τόσο, μήπως εισαι καποια ιδιοκτήτης πειρατή;- απο τα πυροβολεία και να παρεμβαλουν τις συχνότητες του Υμηττου; Δηλαδή, με τον τσαμπουκά, καταλαμβάνουν μια συχνότητα σαν μοχλό πίεσης για να αλλαξει το ισχύον πλαίσιο για τις συχνότητες της ΕΡΑ! Μπα; 

[/quote]

Στα νότια προάστια υπάρχει λήψη από Πάρνηθα. Στις περιοχές που δεν υπάρχει λήψη ούτε από Υμηττό ούτε από Πάρνηθα και υπάρχει λήψη από τα Γεράνεια, δεν υπάρχει παρεμβολή από τους πειρατές των Υμηττών, άρα δεν υπάρχουν παρεμβολές. Καληνύχτα.

Καλημέρα. Λόγο που υπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν τι γινετε με την ΕΡΤ OPEN και με ποια μηχανήματα εκπέμπει, θα πω το εξής. Έχω στα χέρια μου καταγγελία από το 2015 του πρώην τεχνικού διευθυντή της ERT προς την ΕΕΤΤ. Μεταξύ άλλων αναφέρει για (ζεύξη πομπού με ip link μέσω internet κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο), σωλήνα υπόγεια περασμένη από το κτίριο του πομπού μέχρι και σε ένα σπιτι με καλώδιο παροχής για την τροφοδοσία του πομπού καθώς και καλώδιο ethernet για την ζεύξη και άλλα διάφορα. Κατά τα αλλα η ΕΡΤ OPEN θέλει να λέγεται νόμιμη. Δυστυχώς δεν με αφήνει εδω να βάλω λινκ εδώ με το pdf. Μου ζητάαει σύνδεση αλλά δεν βρήκα πουθενά επιλογή.

[quote=Dimitris]

Καλημέρα. Λόγο που υπάρχουν πολλοί που δεν γνωρίζουν τι γινετε με την ΕΡΤ OPEN και με ποια μηχανήματα εκπέμπει, θα πω το εξής. Έχω στα χέρια μου καταγγελία από το 2015 του πρώην τεχνικού διευθυντή της ERT προς την ΕΕΤΤ. Μεταξύ άλλων αναφέρει για (ζεύξη πομπού με ip link μέσω internet κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο), σωλήνα υπόγεια περασμένη από το κτίριο του πομπού μέχρι και σε ένα σπιτι με καλώδιο παροχής για την τροφοδοσία του πομπού καθώς και καλώδιο ethernet για την ζεύξη και άλλα διάφορα. Κατά τα αλλα η ΕΡΤ OPEN θέλει να λέγεται νόμιμη. Δυστυχώς δεν με αφήνει εδω να βάλω λινκ εδώ με το pdf. Μου ζητάαει σύνδεση αλλά δεν βρήκα πουθενά επιλογή.

[/quote]

radiofono.gr/node/22199

Οι σαλιάριδες της  ΕΡΤ  OPEN μιλάνε γιά πειρατές.Μιλάνε αυτοί πού μέχρι καί το σήμα της ΕΡΤ  ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ

Είστε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ  ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ και ΓΡΑΦΙΚΟΙ

To μίσος που βγάζετε εδώ μέσα κάποιοι για την αυτοδιαχειριζόμενη ERT OPEN συνάδει με τα επιχειρήματα των εισαγγελέων, τις κατασχέσεις των πομπών της (τρεις φορές), τα δικαστήρια στα οποία έχουν πάει παραγωγοί της, και στους φασιστες χουντικούς τσοντοκαναλάδες που παρεμβαίνουν με τα χοντρά πορτοφόλια τους από το τράφικινγκ και τα μαστρωπεία τους στην συχνότητα. Στη συνείδηση της κοινωνίας ανήκει σε αυτούς που με το μεράκι τους βάζουν την ίδια και τις αγωνίες της σε πρώτο πλάνο και δίνουν το λόγο στα μικρόφωνα τους. Μάθετε ότι υπάρχουν χιλιάδες εκεί εξω που ακούν κάτω από οποιεσδήποτε συνθηκες την φωνή της κοινωνίας που εκπροσωπεί με ανιδιοτελή τρόπο με πολιτισμό και ήθος. Σε αυτά αντιπαραθέτετε πυγμή η οποία αργα ή γρήγορα θα καταπέσει. Ο εν λόγω πειρατής ας ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει αυτούς που πάλεψαν για να υπάρχει αυτή η φωνή αξιοπρέπειας και ελευθερίας

Εγγραφή στο all greek radio news