Στους 91.4 της Θεσσαλονίκης το Ραδιόφωνο 24/7

Ξεκινάει η επέκταση του νέου ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού Ραδιόφωνο 24/7 και εκτός Αθήνας. Ήδη ανακοινώθηκε ότι από τη Δευτέρα 29 Μαΐου ο ραδιοφωνικός σταθμός θα εκπέμπει δοκιμαστικά στους 91.4 της Θεσσαλονίκης. Στα άμεσα σχέδια του ραδιοφωνικού συγκροτήματος είναι η επέκταση σε ολόκληρη την Ελλάδα ενώ ήδη υπάρχει οργανωμένο πλάνο για δικτυώσεις με ραδιοφωνικούς σταθμούς σε άλλες πόλεις.

Υπεύθυνος για τη Βόρεια Ελλάδα θα είναι ο Λευτέρης Αρβανίτης, μέχρι πρότινος διευθυντής του Κόκκινου της Θεσσαλονίκης και συντάκτης της ιστοσελίδας alterthess.gr. Ο Λευτέρης Αρβανίτης ακολούθησε τον Κώστα Αρβανίτη στην 24Media και ενταχθεί εδώ και καιρό στο δημοσιογραφικό δυναμικό της, ενώ αρθρογραφεί και στο ενημερωτικό portal News 24/7 του ομίλου.

Στη συχνότητα 91.4 εξέπεμπε μέχρι πρότινος ο ραδιοφωνικός σταθμός "Στο Μωβ". Το μωβ είχε ξεκινήσει ως θυγατρικός διαδικτυακός μουσικός σταθμός του ραδιοσταθμού "Στο Κόκκινο", προκειμένου να στεγάσει τις μουσικές ανησυχίες των παραγωγών του Κόκκινου της Αθήνας την εποχή που το Κόκκινο αναπτύσσονταν εκτενώς. Πριν από μερικά χρόνια απέκτησε τη δικιά του συχνότητα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε εγκαταληφθεί πλήρως από πλευράς προγράμματος και πολλοί αναρρωτιούνταν για την τύχη του.

Φωτογραφία: Κώστας και Λευτέρης Αρβανίτης στις πρώτες εκπομπές του Κόκκινου από τη Θεσσαλονίκη

γεωγραφική τοποθεσία: 

Σχόλια

Καλησπέρα, ο ραδιοφωνικός σταθμός "Στο Μωβ" μετά την οριστική διακοπή του από τα FM της Θεσσαλονίκης, θα ξαναμετατραπεί σε διαδικτυακό ραδιόφωνο όπως ξεκίνησε στις αρχές του 2014 ή θα αλλάξει κατευθείαν όπως έγινε και με τον Panda FM πριν γίνει 24/7???

Εγγραφή στο all greek radio news