Ξεκατίνιασμα στον αέρα έκλεισε για λίγες μέρες το ραδιόφωνο της ΑΕΛ

Θα ξαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 13/2/2017 το AEL RADIO, μετά την οληγοήμερη διακοπή λειτουργίας που επέβαλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, λόγω των τσακωμών αλλά και των απειλών που έβγαιναν στον αέρα από τη συχνότητα. Το νέο πρόγραμμα θα είναι 24ωρο και θα ανακοινωθεί μέχρι την Πέμπτη 9/2/2017.

Ο ραδιοσταθμός σίγησε στις αρχές Φλεβάρη, με αιφνίδια απόφαση του προέδρου της ομάδας Αλέξη Κούγια, ο οποίος ακούγοντας τη συχνότητα, διαπίστωσε ότι η συχνότητα "έγινε ο τόπος του εμφυλίου πολέμου των οπαδών μας". «Περνούσα απ’ τη Λάρισα και άκουγα εκπομπές και άκουσα τι γίνεται. Ο ίδιος ο διευθυντής ξεκινούσε το πρόβλημα. Ο τάδε ξέρουμε που μένει τι κάνει κλπ.» είπε στον "Arena Fm 89,4" φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον μέχρι πρότινος και υπεύθυνο τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιάννη Καλογιά.

«Με συμβούλευσαν να κάνω ένα ραδιόφωνο και το πλήρωσα 100.000 ευρώ. Φτάσαμε να πληρώνω 7.000 – 8.000 το μήνα. Έβαλα τα χέρια μου κι έβγαλα τα μάτια μου». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο πρόγραμμα του σταθμού θα έχει ύφος περισσότερο ενημερωτικό, αφήνοντας στην άκρη τους τσακωμούς και τις χαμηλού επιπέδου κουβέντες.

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news