Νέο πρόγραμμα από το ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας

"Νέα χρονιά! Νέοι στόχοι! Νέο πρόγραμμα! Αγαπητοί ακροατές της Πειραϊκής Εκκλησίας καλή και Ευλογημένη Χρονιά! Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 ξεκινάει, πρώτα ο Θεός, το νέο πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού. Ως ενεργά μέλη και εσείς αυτής της Ιεραποστολικής προσπάθειας που καταβάλλει η «Πειραϊκή Εκκλησία», γνωρίζετε πολύ καλά τους κόπους,  τις αγωνίες και το ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ και των συνεργατών του, προκειμένου να μπορεί ο ραδιοφωνικός μας σταθμός στις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύουμε (όχι μόνο οικονομικά, αλλά ηθικά και πνευματικά) να παραμένει με την βοήθεια του Θεού και τις πρεσβείες του Αγίου Πορφυρίου, στήριγμα, αποκούμπι και παρηγοριά σε χιλιάδες ψυχές εντός και εκτός Ελλάδος.

Ειλικρινά συγκλονιζόμαστε και συγκινούμαστε κάθε φορά που γινόμαστε αποδέκτες μηνυμάτων στα οποία συνάνθρωποί μας αναφέρουν το πόσο έχουν ωφεληθεί από το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας: όχι από λόγους ανθρώπων, αλλά από το Λόγο του Θεού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, με την έναρξη του νέου ραδιοφωνικού προγράμματος, επιχειρείται μία προσπάθεια εμπλουτισμού και ανανέωσης του υπάρχοντος υλικού, με παραγωγή καινούριων εκπομπών, αλλαγή ραδιοφωνικών ζωνών και επιμέρους μετακινήσεων που ως στόχο έχουν την όσο το δυνατόν καλύτερη δόμηση του 24ώρου προγράμματος.

Αυτές οι μικρές βελτιωτικές κινήσεις οι οποίες γίνονται κάθε χρόνο, σε καμία περίπτωση δεν αλλάζουν και δεν αλλοιώνουν τις βασικές αρχές του Ραδιοφωνικού μας σταθμού, οι οποίες, από τις 30 Οκτωβρίου 1988 που εξέπεμψε ο πρώτος Εκκλησιαστικός Ραδιοφωνικός Σταθμός της χώρας, παραμένουν αμετακίνητες.

Όπως γνωρίζετε, η βασική και ουσιαστική φιλοσοφία των εκπομπών μας παραμένει όλα αυτά τα χρόνια σταθερή. Ο προσανατολισμός και ο στόχος της Πειραϊκής Εκκλησίας είναι η μετάδοση του Ευαγγελικού λόγου, χωρίς ακρότητες, αλλά πάντα με κριτήριο την εν Χριστώ αγάπη.

Προς αυτή την κατεύθυνση εντείνουμε όλοι τις προσπάθειές μας παρακαλώντας θερμά τον προστάτη Άγιο του ραδιοφωνικού μας σταθμού, Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, να μεσιτεύει στον Πανάγαθο Θεό και να ενισχύει την διακονία μας προς Δόξα του Αγίου Ονόματός Του.

Παρακαλούμε θερμά και για τις δικές σας Προσευχές προς αυτή την κατεύθυνση. Ένας κόμπος στο κομποσκοίνι σας είναι μεγάλη παρηγοριά για τους παραγωγούς και τους εργαζομένους του ραδιοφωνικού μας σταθμού.

Καλή Χρονιά λοιπόν και Καλή Ιεραποστολική περίοδο.

Με τιμή και ευγνωμοσύνη

Η διεύθυνση και τα στελέχη του ραδιοφωνικού σταθμού

«Πειραϊκή Εκκλησία 91,2FM»"

Save

γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news