Ξεκίνησε στα χέρια των εργαζομένων το πρώην δημοτικό ραδιόφωνο "Ξένιος"

Ένα νέο, «παλαιό» ραδιόφωνο, βρίσκεται ξανά στον αέρα και εκπέμπει τα σήματα του μετά την σιγή που του επέβαλλαν οι διάφοροι δημάρχοι του δήμου Άνω Λιοσίων και τώρα δήμου Φυλής. Το ραδιόφωνο με την πολύπαθη ονομασία «ΞΕΝΙΟΣ» στους 94,3 στα FM.  Το άλλοτε «Δημοτικό Ραδιόφωνο Άνω Λιοσίων» με την τεράστια ιστορία που έχτισαν με τα χέρια τους και την φωνή τους δεκάδες εργαζόμενοι σε αυτά τα 29 χρόνια παρουσίας. 

Όσοι δεν το ξέρετε θα το μάθετε. Όσοι το γνωρίζατε από παλιά, ευκαιρία να το ξαναγνωρίσετε, αφού το ραδιόφωνο, μετά τις πολύχρονες δικαστικές διαμάχες των εργαζομένων με τον δήμο, για το εργασιακό και τις παράνομες, πολύμηνες καθυστερήσεις της μισθοδοσίας τους, πλέον ανήκει νόμιμα κι επίσημα στους εργαζόμενους του και στην ΙΚΕ που δημιούργησαν.

Σήμερα, χωρίς κανένα βάρος - χρέος - ευθύνη, για τα σκάνδαλα που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όταν οι διοικήσεις του δήμου το χρησιμοποιούσαν για… «τις δουλειές τους», ασελγώντας στα οικονομικά του, βρίσκεται ξανά στον αέρα και μπορείτε να το ακούσετε εντελώς ανανεωμένο, πιο σύγχρονο και πιο φιλόξενο από ποτέ. Οι εργαζόμενοι – ιδιοκτήτες πλέον, εργάζονται ώστε να στήσουν ένα πρόγραμμα πολυφωνίας, αντικειμενικής ενημέρωσης και δυνατής μουσικής.

Μείνετε συντονισμένοι στον «ΞΕΝΙΟ 94,3» γιατί πολλά και ενδιαφέροντα έρχονται από τις 9 Ιανουαρίου 2017…

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news