Το Κύπελλο Ελλάδας στον Sport24 Radio

Η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ποδόσφαιρο, βρίσκεται στην φάση των “16” και ο Sport24 Radio 103,3 θα δώσει το παρόν σε όλα τα γήπεδα, για Live μεταδόσεις.

Την Τρίτη (10/01) στις 17:15 η δράση ξεκινάει στα Τρίκαλα, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Βαγγέλη Κοντοχρήστο να είναι στο μικρόφωνο.

Στις 19:30 η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού και στην μετάδοση θα είναι ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος. 

Το κυρίως μενού του προγράμματος είναι την Τετάρτη (11/01) με τέσσερις αναμετρήσεις που παίζουν δυνατά στον αγαπημένο σου ραδιοφωνικό σταθμό. Στις 15:00 η Ξάνθη φιλοξενεί τον ΟΦΗ, με τον Παναγιώτη Συρόπουλο να μεταδίδει τον αγώνα.  Δύο ματς στις 17:15. Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ, με τους Λευτέρη Αντωνακάκη και Γιάννη Μπακέλα να έχουν το μικρόφωνο. Στις 19:30 ο Άρης παίζει εντός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την δεύτερη μέρα της πρώτης αγωνιστικής των “16”. Στην μετάδοση ο Γιάννης Σελαλμαζίδης.

Τέλος της πρώτης αγωνιστικής την Πέμπτη (12/01). Στις 17:15 η Λαμία φιλοξενεί τον Ατρόμητο με τον Θοδωρή Τρούμπουλο να κάνει την μετάδοση. Στις 19:30 ο Παναθηναϊκός παίζει με τον Κισσαμικό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, σε περιγραφή Μπάμπη Τσιμπίδα.

 

Save

ετικέτες: 
γεωγραφική τοποθεσία: 

Εγγραφή στο all greek radio news